Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Yargı 37.Bölüm Fragmanı izle | Yargı 37.Bölüm izle

Yargı 37.Bölüm Fragmanı izle. Yargı 37.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 37.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 2 Ekim Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yargı 37.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2022 21:39

Yargı 37.Bölüm Fragmanı izle | Yargı 37.Bölüm izle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 37.Bölümde de nefes kesecek

YARGI 37.BÖLÜM İZLE

YARGI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Büyük titizlikle hazırlanan operasyonda Ilgaz her şeyin onları otele çekmek için hazırlanan bir tuzak olduğunu sezmiştir. Ceylin'in binmesi gereken asansörün boş bir halde lobiye ulaşması ise bu kumpasın şahsi hayatlarına kadar uzandığına dair herkesi tedirgin etmiştir.

Kardeşinin ölümü ve başsavcılık makamının ağırlığı arasında bocalayan Pars, şimdi bir de verdiği kararların sonuçları ile yüzleşmek zorundadır. Bunun yanında küllerinden yeniden doğmaya çalışan Yekta ile yollarının bir daha kesişme vaktidir.

Öldürülerek kuyuya atılan kişilerin tüm bilgileri yavaştan gün yüzüne çıkarken, tek canlı tanığın da hastaneden kaçırılmış olması herkesi alarm haline geçirmiştir. Ilgaz ve Eren, birbirine düğümlü şüpheli ihtimallerinde daha büyük yol alırken önlerine sürpriz tanıklıklar ve sırlar çıkacaktır.

Ceylin'in gerçeği bulmak uğruna, önünü ardını düşünmeden kendi doğrularınca hareket etmesi Ilgaz'ı çileden çıkarmıştır. İş ile aşkı birbirlerine verdikleri sözler uyarınca ayırmaya çalışan ikiliyi, kördüğüm olmuş bir olaylar silsilesi beklemektedir.

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar