Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yargı 32.Bölüm izle | Yargı 32.Bölüm Fragmanı izle

Yargı 32.Bölüm izle. Yargı 32.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 32.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 15 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yargı 32.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2022 15:06

Yargı 32.Bölüm izle | Yargı 32.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 32.Bölümde de nefes kesecek

YARGI 32.BÖLÜM İZLE 

YARGI  YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Ceylin zaten karmakarışık olan hayatı ve duygularının yanında bir de ölüm tehlikesi altında olduğunun farkında bile değildir. Ilgaz ise hiçbir yere sığamamaktadır. O da Ceylin’in içerisinde bulunduğu tehlikeyi sezmenin bir adım uzağındadır. Acaba Ilgaz ve Ceylin bu bıçak sırtı durumdan kurtulabilecekler midir?

Yekta Tilmen adliyenin önünde Pars Savcı tarafından neredeyse suç üstü yakalanmıştır. Ne zamandır “tanık” olarak aranılan Serdar’ın bir anda Yekta’nın arabasından çıkması, şimdiye kadar kurulan tüm oyunun seyrini değiştirecektir. Serdar’ın konuşmasıyla birlikte Zafer’in öldürülmesi vakasında beklenmedik, sürpriz birliktelikler ortaya çıkaracaktır.

Ilgaz ve Ceylin’in yoluna çıkan engel sadece ölüm tehlikesi değildir, Zafer’in ölümünün gölgesi hala üstlerindedir. Acaba kendi seçimleriyle geldikleri ayrılık noktasında verecekleri karar ne olacaktır?

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar