Anasayfa /  Medya /  Dizi

Yargı 15.Bölüm izle | Yargı 15.Bölüm 2. Önizleme

Yargı 15.Bölüm izle. Yargı 15.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yargı 15.Bölüm 2. Önizleme yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yargı dizisinin yeni bölümü 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yargı 15.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2022 16:57

Yargı 15.Bölüm izle | Yargı 15.Bölüm 2. Önizleme

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yargı 15.Bölümde de enefes kesecek

YARGI 15.BÖLÜM İZLE

YARGI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Ceylin’in tutuklu yargılanma kararı Ilgaz’da ve Erguvan ailesinde şok etkisi yaratmıştır. Ilgaz hala Ceylin’in suçsuz olduğuna inansa da Ceylin bir türlü parçalarını kafasında birleştiremediği anlar konusunda büyük kararsızlık ve tutarsızlıklar yaşamaktadır.

Yekta Tilmen, oğlu Engin’in ölümüyle birlikte tüm gücünü seferber ederek apaçık bir savaş ilanında bulunmak üzeredir. Engin üzerinden çıkarılan bu adalet savaşı yeni ortaklıklar ile birlikte pek çok sürpriz cepheleşmenin de habercisidir.

Duyguları ile adalet arasında sıkışıp kalan Ilgaz, bu ikileminin yanı sıra artık yeni bir sorun ile de boğuşmak zorundadır. Ceylin’i kurtarmak için tam gaz giden gerçek suçluyu bulma arayışı onu hayatında hiç daha önce karşılaşmadığı bir konumda bırakacaktır.

YARGI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar