Anasayfa /  Yaşam

Yaratıcı hediyeler nerelerde bulunabilir? İşte öneriler…

Günümüzde ürün seçeneklerinin ve alışveriş sitelerinin çoğalması ile birlikte hediye seçimi zor bir hale gelebiliyor. Eşinize, sevgilinize, arkadaşınızın benim için yeri ayrı diyorsanız ve unutulmayacak anılar biriktirmek istiyorsanız ve verdiğiniz hediyenin sevilmesini istiyorsanız bu haberi okumadan geçmeyin...

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2022 18:52

Günümüzde ürün seçeneklerinin ve alışveriş sitelerinin çoğalması ile birlikte hediye seçimi zor bir hale gelebiliyor. Eşinize, sevgilinize, arkadaşınızın benim için yeri ayrı diyorsanız ve unutulmayacak anılar biriktirmek istiyorsanız ve verdiğiniz hediyenin sevilmesini istiyorsanız bu haberi okumadan geçmeyin...

Yaratıcı hediyeler nerelerde bulunabilir? İşte öneriler…

Bazen eşimizin ya da arkadaşımızın hoşuna giden bir kitabı ya da kupayı, beğendiğini
bildiğimiz için alır herhangi bir önemi olmayan günde sunar, sürpriz yaparız. Yalnızca o an
içimizden bunu yapmak gelir. Ama daha özel zamanlara yaklaşırken daha planlı daha özenli
olup alışılmışın dışına çıkmak isteriz.

İşte böyle durumlar, yaratıcılığımızı konuşturmak istediğimiz zamanlardan biri olur. Alacağımız hediyeyle ilgili aklımıza ilk gelen şey, yaratıcı olması gerektiğidir ancak nasıl olacağı konusuna gelince araştırmalar sürer.

Hediyenin yaratıcı bir tarzda olmasını bekliyorsanız öncelikle, daha önceden sunduğunuz: ayakkabı, çanta, cüzdan, çiçek, saat ya da gözlük gibi seçenekleri aklınızdan çıkarmanız gerekiyor çünkü sizin için bambaşka bir tarzla geldik!

Kafa dinleyeceğiniz bir gezi, güzelce dinleneceğiniz masaj ya da SPA, ilgilendiğiniz alanla ilgili yeni bilgiler edineceğiniz eğitimler, sizi çok eğlendirecek aktiviteler, keyifli bulup deneme fırsatı bulamadığınız farklı sporlar gibi sizin ve sevdiklerinizin hayatına sürprizden fazlasını katabilecek yüzlerce deneyimden oluşan, bodo.com hediye mağazası!

Yaratıcı hediye önerileri

bodo, sıradan hediye mağazalarından biri değil. Kendine has, orijinal tarzda sunduğu
sürprizlerle eşsiz bir platform! Sosyal medya ve online alışkanlıklarla, dışarıda ki gerçek
hayata çoğumuz uzak kalırken bazılarımız ise faydalarını iyi şekilde kullanamıyoruz. Üstelik
gittiğimiz her yerde sıkça duyduğumuz, ‘’deneyim’’ olgusunu, daha fazla edinmemiz
gerekiyor ki akışa ayak uyduralım böylelikle hayattan keyif alalım!

Günlük rutinler arasındafırsat bulamıyorsak, özel vakit ayırdığımız önemli günlerde bu mutluluğu hem kendimizyaşayalım hem de sevdiklerimize yaşatalım! Eminiz ki bir çoğunuzun aklına birilerine,herhangi bir kurs, gezi vs hediye etme fikri gelmiştir ancak bodo öncesinde ne bunu kolaycaaraştırabileceğiniz bir platform ne de hediyeyi sunabileceğiniz bir yöntem yoktu.

Hediye sunmanın o eskimeyen özel enerjisini deneyim tarzıyla bile daima hissedebilirsiniz. Çünkü bodo, özel tasarım şık kutularında sevdiklerinize sunmanız için harika bir paket hazırlıyor.

Hediye kartı ve deneyim kartlarının, rengarenk konfetiler arasındaki duruşu, yaratıcılığıyla
göz dolduruyor!

En yaratıcı hediye fikirleri

Çevrenizden, ailenizden, işyerinizden, yakınlarınızdan ya da uzağınızdan kim için dilerseniz
dileyin, bodo’da herkese göre mutluluk var!

Küçük kızınıza doğa ve hayvan sevgisini tatmasını sağlayacak, ‘’Çocuk için Pony Binicilik Dersi’’. Kocanıza saat ya da cüzdan haricinde, gerçekten doğum günü coşkusunu yaşatacak olan, ‘’Yelken ile Tanışma Eğitimi’’. Bilgisayar başından kalkmayan erkek kardeşinize hava aldırıp yeni bir ilgi alanı oluşturabilecek, ‘’Kablolu Wakeboard Deneme Dersi’’. Bakım konusuna çok önem gösteren sevgilinize, kozmetik ürünlerden çok daha yaratıcı olabilecek, ‘’Avrupa Yakasında Peeling Vücut Bakımı’’. Arkadaşınızla birlikte yeni etkinliklere katılmayı çok seviyorsanız, ‘’İki Kişi için Odadan Kaçış Oyunu’ ‘nu denemelisiniz! Bu benzersiz dünyayı keşfetmek için daha fazla beklemeden https://bodo.com/tr/hediyeler/ sitesine hemen gelmelisiniz!

Yorumlar