Anasayfa /  Foto Galeri

Günlerdir yangın bölgesinde mücadele eden Şahan Gökbakar'dan üzücü haber! Alevler evini sardı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 7 gündür devam eden orman yangınında alevler, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın evine de dayandı. Gökbakar'ın son paylaştığı videoda eşine söylediği sözler duygusal anlar yaşattı.

Günlerdir yangın bölgesinde mücadele eden Şahan Gökbakar'dan üzücü haber! Alevler evini sardı - Sayfa 1

Günlerdir yazlık evinin bulunduğu Marmaris’ten canlı yayın yaparak, orman yangınlarına erken müdahale için çaba gösteren komedyen Şahan Gökbakar, gece saatlerinde yayın açarak yangının evinin arkasındaki ormana kadar geldiğini söyledi.

Günlerdir yangın bölgesinde mücadele eden Şahan Gökbakar'dan üzücü haber! Alevler evini sardı - Sayfa 2

“Bu kırmızı ışık yanan ağaçlardan geliyor. Bu arkadaki bizim evimiz. Hani 2 katlı 30 milyon TL’ye aldığım malikanem. Tek katlı bir köy evi aslında ama öyle dediler. Evimizin arkası bu şekilde.” diyen Gökbakar, canlı yayın sırasında yanan ormanı izleyicilere anbean gösterdi.

Günlerdir yangın bölgesinde mücadele eden Şahan Gökbakar'dan üzücü haber! Alevler evini sardı - Sayfa 3

“2-3 güne gelir dediğimiz yangın, vadiyi sardı. Bu şu ana kadar gördüğümüz en kuvvetli yangın olabilir. Yangını tutmak için hazırlık yapacağımız için yayını kısa tutacağım. Ülkemizin içinde bulunduğu bu felaketi görün istedim. Bu yanan yerin arka tarafı Turgut köyü. Şu anda orada yaşlı insanlar evlerinde uyuyorlar. Maalesef uyandıklarında alevler içerisinde kalacaklar. Gece uçan teknolojide bir alet yok mu? Alevlere bakın arkadaşlar.”

Günlerdir yangın bölgesinde mücadele eden Şahan Gökbakar'dan üzücü haber! Alevler evini sardı - Sayfa 4

Gökbakar, son videosunda eşiyle yaptığı telefon konuşmasından bahsetti.