Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Yalnız Kurt 29. Bölüm Fragmanı izle | Yalnız Kurt 28. Bölüm Ful izle

Yalnız Kurt 28. Bölüm ATV'de yayınlandıktan sonra Yalnız Kurt Youtube kanalında da yayınlandı Yalnız Kurt 28. Bölüm Ful izle. Yalnız Kurt 29. Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yalnız Kurt 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yalnız Kurt dizisinin yeni bölümü 9 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yalnız Kurt 28. Bölüm Ful izle ( Yalnız Kurt Youtube)

Abone ol
Abone ol 03 Aralık 2022 17:26

Yalnız Kurt 28. Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Yalnız Kurt 29. Bölüm Fragmanı da yayınlandı

Başrollerinde Cihan Ünal ve Hasan Denizyaran gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yalnız Kurt 29. Bölümde de nefes kesecek

YALNIZ KURT 28. BÖLÜM FUL İZLE ( YALNIZ KURT YOUTUBE)

YALNIZ KURT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gani masada Doğan'ın infaz emrini vermiştir. Doğan çevresi silahlı adamlarla çevrilmiştir. Gani birazdan Doğan'dan kurtulacağını düşünürken, Bünyamin ve Reşat bu planı bozar. Bu sefer güç Doğan'ın eline geçer. Ama Doğan racona uyar. Gani'yi düelloya davet eder. Bilek büken kimse onun dediği olacaktır. Gani bu teklifi hemen kabul eder ama aklında bin bir türlü hainlik vardır. Ve bütün bunlar olurken Ela babasını gizlice girdiği arabadan takip etmektedir. Doğan kadar o da tehlike altındadır artık.

Türkiye-Yunanistan Savaş çıkarmak için bütün imkanlarını kullanan Harun Karacabey, bu emelinde başarısız olunca Altay ve Yıldırım timine her türlü karşılığın verilmesi emrini verir. İlk olarak Altay'a en büyük desteği veren Ahmet Hemşinli'nin ortadan kaldırılmasını ister. Hemşinli suikastten ağır yaralı olarak kurtulur. Davut Bahadır'ın emriyle Altay, bu saldırının karşılığını Harun Karacabey'in aklına gelmeyecek şekilde verecektir.

Halit, Elmas ile birlikte Harun'u denklemden çıkaracak ve kendisini konsülün başına geçirecek karanlık planın ilk adımını atar.

YALNIZ KURT SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar