Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Yalı Çapkını 2.Bölüm Fragmanı izle | Yalı Çapkını 2.Bölüm izle

Yalı Çapkını 2.Bölüm Fragmanı izle. Yalı Çapkını 2.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Yalı Çapkını 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü 30 Eylül Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Yalı Çapkını 2.Bölüm izle

Abone ol
Abone ol 29 Eylül 2022 23:36

Yalı Çapkını 2.Bölüm Fragmanı izle | Yalı Çapkını 2.Bölüm izle

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Yalı Çapkını 2.Bölümde deekrana kitleyecek

YALI ÇAPKINI 2.BÖLÜM İZLE

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM ÖZE

OGM Pictures'in Star TV ekranları için hazırladığı dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken, başrolleri Çetin Tekindor, Afra Saracoğlu ve Mert Ramazan Demir gibi başarılı oyuncular paylaşıyor.

Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle olaylar gelişiyor.

Çapkınlıklarıyla meşhur Ferit ile ailesinin memleketleri Antep'ten buldukları Seyran'ı evlendirme hikayesini ekrana taşıyacak olan dizide Ferit'in seçimi iki kız kardeşi karşı karşıya getirecek.

1. Bölüm Konusu: Sorumsuzluklarıyla ailesini -en çok da dedesi- Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saracoğlu) etkileyecektir.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar