Anasayfa /  Güncel

XRP ne kadar oldu? XRP yükseldi mi?

Kripto para piyasasında en çok konuşulan coinlerden biris olan XRP coin, dün yükselmeye başladı. Davalık olan coin %20 oranında arttı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 22 Mart 2023 23:00

Kripto para piyasasında en çok konuşulan coinlerden biris olan XRP coin, dün yükselmeye başladı. Davalık olan coin %20 oranında arttı. İşte detaylar...

XRP'nin fiyatı, son birkaç saat içinde %21 oranında yükselerek 21 Mart'taki kazanımlarını artırdı.

Bitcoin, 28.000 doları tekrardan ele geçirirken XRP yükseldi. XRP/USD paritesindeki ralli, XRP fiyatının 21 Mart'ta son 90 günün en yüksek oranı olan 0,459 dolara ulaşmasıyla başladı.

Fiyat hareketi, Bitcoin ve Ether'in yükselmesiyle başladı.

Ripple, SEC karşısında erken bir galibiyet kazandı.
XRP'nin fiyat yükselişi, yatırımcıların SEC ile olan davayı Ripple'ın kazanacağına dair umut beslemesi sebebiyle gerçekleşti.

ABD Bölge Yargıcı Analisa Torres, Ripple ve SEC'in tanıkların yorumlarını yaklaşmakta olan özet karardan ayrı tutması için sunduğu önergeler hakkında bir karar verdi. Torres, konuyla alakalı kesin bir kazananın ve kaybedenin olmadığını vurgulayarak önergeleri kısmen onayladı ve bir kısmını reddetti.

Bununla beraber SEC'in XRP alıcısının algıları hakkında tanıklık yapması için kullandığı sözde "1 numaralı uzman" olan Patrick Doody'nin görevden alınması, XRP yatırımcılarının Ripple'ın davayı kazanabileceğine inanmalarına yol açtı.

Bir başka deyişle, SEC'in Ripple'ın XRP'yi kayıtsız bir menkul kıymet şekilden yatırımcılara sattığı iddiası başarısız olabilir. 

Cointelegraph'ın Ocak ayında bildirdiği üzere, Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, davanın önümüzdeki aylarda sonuçlanmasını beklediğini dile getirdi.

Makro baskıya rağmen XRPL kullanıcıları artıyor
Regülatörlerin baskısına ek şekilde Ripple, yakın zamanda iflas eden Silicon Valley Bank'te de varlığı bulunuyordu. Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, 12 Mart'ta şirketin güçlü bir finansal konumda olduğuna değin topluluğa güvence verdi.

Şu anda kripto piyasalarını etkileyen sorunlara rağmen, Ripple'ın XRP Ledger'ı büyümeye devam ediyor. 23 Şubat'ta XRP'deki toplam hesap sayısı 5 milyona ulaştı.

Etiketler XRP Kripto Para Coin
Yorumlar