Anasayfa /  Foto Galeri

Xiaomi, yeni akıllı telefonları Xiaomi 13T Serisi kullanıcı fiyatıyla ön satışa sunuldu

Xiaomi, yeni akıllı telefonları Xiaomi 13T Serisi'nin küresel lansmanını gerçekleştirdi. Leica ile birlikte geliştirilen Xiaomi 13T Serisinin küresel lansmanı gerçekleşti. Xiaomi 13T 25.999 TL ve Xiaomi 13T Pro 33.599 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla Türkiye’de de ön satışa sunuldu. Kullanıcılar 26 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında mi.com'dan ön sipariş verebilecek.

Xiaomi, yeni akıllı telefonları Xiaomi 13T Serisi kullanıcı fiyatıyla ön satışa sunuldu - Sayfa 1

Xiaomi, yeni akıllı telefonları Xiaomi 13T Serisi'nin küresel lansmanını gerçekleştirdi 

Leica ile birlikte geliştirilen Xiaomi 13T Serisinin küresel lansmanı gerçekleşti. Xiaomi 13T 25.999 TL ve Xiaomi 13T Pro 33.599 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla Türkiye’de de ön satışa sunuldu. Kullanıcılar 26 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında mi.com'dan ön sipariş verebilecek. 19 Ekim tarihine kadar sürecek ilk satış sürecinde mi.com/tr ve Xiaomi mağazalarından Xiaomi 13T Pro satın alacaklar 4.000 TL değerinde tablet ve ekosistem ürünlerinde geçerli hediye çekine, Xiaomi 13T satın alacaklar ise yine tablet ve ekosistem ürünlerinde geçerli 3.000 TL değerinde hediye çekine sahip olacaklar. Xiaomi mağazaları ve mi.com/tr adresi dışında seçili satış kanallarından Xiaomi 13T Pro satın alacaklar Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L hediyesine, Xiaomi 13T satın alacaklar ise Mi Smart Air Fryer 3.5L hediyesine sahip olacak. Kampanya 26 Eylül tarihinden itibaren geçerli ve stoklarla sınırlı olacak. 

Xiaomi, yeni akıllı telefonları Xiaomi 13T Serisi kullanıcı fiyatıyla ön satışa sunuldu - Sayfa 2

Xiaomi, görsel sanat yeteneklerini ortaya çıkarmak isteyen bütün kullanıcıları için tasarlanan ve geliştirilen yeni akıllı telefonu Xiaomi 13T Serisini tanıttı. Leica ile birlikte geliştirilen ve Leica'nın ikonik özelliklerini bünyesinde barındıran Xiaomi 13T Serisi, benzersiz Leica deneyiminin ruhunu yansıtan Otantik Leica Görselliğini beraberinde getiriyor. Gelişmiş performans optimizasyon mimarisi, uzun pil ömrü ve kristal netliğinde bir ekranla donatılan Xiaomi 13T Serisi, fotoğraf çekerken, video izlerken veya günlük kullanımda olağanüstü bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

Xiaomi, yeni akıllı telefonları Xiaomi 13T Serisi kullanıcı fiyatıyla ön satışa sunuldu - Sayfa 3

Leica'nın fotoğrafçılığa yönelik üst düzey özellikleriyle muhteşem eserlere imza atın

Yeni nesil akıllı telefon kullanıcılarının yaratıcılık tutkusuna yanıt veren Xiaomi 13T Serisi, fotoğrafçılığı profesyonel düzeye taşıyor. Hem Xiaomi 13T Pro hem de Xiaomi 13T, 24 mm eşdeğer odak uzaklığına sahip 50 MP geniş açılı kamera ve yüksek dinamik aralıklı çekimi destekleyen daha fazla ışık yakalamak üzere tasarlanan 7P asferik lens ve 50 mm eşdeğer odak uzaklığına sahip 50 MP telefoto lens dahil olmak üzere Leica ile birlikte tasarlanan Summicron lenslere sahip üçlü bir kamera kurulumu sunuyor. 15 mm eş değer odak uzaklığına sahip 12 MP ultra geniş açılı kamera, kullanıcıların panoramik çekimler yapmalarına ve çarpıcı manzaralar yakalamalarına olanak tanıyor. 100 DCI-P3 ile güçlendirilen hem Xiaomi 13T Pro hem de Xiaomi 13T’nin kameraları, klasik Leica kalitesiyle her anı büyüleyici bir şekilde yakalamaya yardımcı olan daha geniş renk aralığı içeriyor.

Xiaomi, yeni akıllı telefonları Xiaomi 13T Serisi kullanıcı fiyatıyla ön satışa sunuldu - Sayfa 4

Xiaomi 13T Serisi, Leica Authentic Look ve Leica Vibrant Look olmak üzere iki orijinal Leica fotoğraf stili sunuyor: Bu stiller, klasik Leica estetiğinin yanı sıra doğal renk üretimi, güçlü kontrast ve gölge tanımı ile son derece çarpıcı görseller elde edilmesine olanak tanıyor. Altı Leica filtresi, LeicaM-Typ240 Film Modundan uyarlanan en yeni Leica Sepia ve Leica Blue dahil olmak üzere Leica'nın efsanevi görüntüleme özelliklerini ortaya çıkarıyor. Kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarına katkıda bulunan Xiaomi 13T Pro ve Xiaomi 13T, iki yeni Leica filigranıyla fotoğraf kompozisyonları ve çerçeve boyutları için daha fazla seçenek sunuyor.