Anasayfa /  Spor

Willian Arao takımdan ayrılıyor ve yeni takımı belli oldu!

Fenerbahçe, bu sezon yıldız futbolcuları kadrosuna katarak güçlendirirken, diğer yandan bazı oyuncular da takımdan ayrılıyor. Willian Arao'nun gelecek sezon kadro planlamasında düşünülmediği belirtilirken, Brezilya ekibi Santos'tan konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2023 11:07

Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Fenerbahçe, transfer döneminde hareketli günler geçiriyor. Yıldız futbolcuları kadrosuna katan sarı-lacivertlilerde, ayrılacak oyuncuların da önemi büyük. Brezilya ekibi Santos'un açıklamasına göre, gelecek sezonda İsmail Kartal tarafından kadroda düşünülmeyen Willian Arao, Suudi Arabistan'a transfer olacak.

Santos'un teknik direktörü Roberto Falcao, Arao'nun transferi için çaba harcadıklarını ancak Suudi Arabistan'dan gelen teklif nedeniyle bu transferin gerçekleştiğini belirtti. 31 yaşındaki Willian Arao'nun adı, geçen sezon Fenerbahçe'de çalışan Jorge Jesus'un takımı Al Hilal ile anılıyor. Fenerbahçe'nin geçen sezon Flamengo'dan transfer ettiği Arao, 45 maçta 1 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.

Yorumlar