Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp'a topluluklar özelliği geldi! Gruplar tek çatı altında...

Meta, WhatsApp Topluluklar özelliğini bugün kullanıma sundu. Whatsapp topluluk özelliği nedir? Nasıl topluluk özelliği oluşturulur? İşte tüm detaylar...

WhatsApp'a topluluklar özelliği geldi! Gruplar tek çatı altında... - Sayfa 1

Meta (Facebook), WhatsApp uygulamasında bugünden itibaren “Gruplar”a ek olarak, kullanıcılara ve grup yöneticilerine daha fazla kontrol imkanı tanıyan “Topluluklar” özelliğinin kullanıma sunulduğunu duyurdu.

WhatsApp'a topluluklar özelliği geldi! Gruplar tek çatı altında... - Sayfa 2

WhatsApp’ın yeni Topluluklar özelliği sayesinde WhatsApp içinde alt grup sohbetlerine de sahip olan büyük topluluklar oluşturulabilecek ve topluluğun tamamına gönderilen duyurular okunabilecek.

WhatsApp'a topluluklar özelliği geldi! Gruplar tek çatı altında... - Sayfa 3

GRUPLAR TEK ÇATI ALTINDA

“WhatsApp Topluluklar” özelliği ile birlikte okul, aile, iş veya mahalle gibi gruplar altında toplanan kullanıcılar, artık birçok grubu tek bir çatı altında toplama fırsatına sahip olacak. Topluluklar özelliği sayesinde kullanıcılar, topluluğa gönderilen duyurulardan haberdar olabilecek.

WhatsApp'a topluluklar özelliği geldi! Gruplar tek çatı altında... - Sayfa 4

WhatsApp, getirdiği yeni özellikler ile birlikte kullanıcıların, kendileri için önemli olan konularda daha büyük oluşumlar altında toplanabilmelerini amaçladığını duyurdu.