Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp'a iki önemli güncelleme geldi! Kullanıcılar uyarıldı

Meta'nın popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yakın zamanda kullanıcıların fotoğraf paylaşımını kolaylaştıracak heyecan verici bir özellik sunacağını duyurdu. Ayrıca, video uygulamalarıyla rekabet etmek amacıyla ekran paylaşma özelliği de kullanıma girecek.

WhatsApp'a iki önemli güncelleme geldi! Kullanıcılar uyarıldı - Sayfa 1

Meta CEO'su Mark Zuckerberg tarafından duyurulan yeni özellik, WhatsApp'ın yeteneklerinde büyük bir ilerlemenin sinyallerini verdi. Bu yeni özellikle, WhatsApp kullanıcıları artık HD fotoğraf paylaşımı yapabilecekler.

WhatsApp'a iki önemli güncelleme geldi! Kullanıcılar uyarıldı - Sayfa 2

fotoğrafların en iyi kalitede gönderilip alınmasını sağlayarak piksellenmiş fotoğrafların tarih olmasını sağlayacak. Elbette, daha büyük görüntüler daha fazla veri ve bellek kullanımını gerektiriyor.

Ancak, WhatsApp bu konuda kullanıcıların endişelerini gidermeye odaklandı. Uygulamanın varsayılan olarak "Standart" kalite ayarında olduğu ve veri kullanımını verimli bir şekilde yönetmeyi hedeflediği açıklandı.

WhatsApp'a iki önemli güncelleme geldi! Kullanıcılar uyarıldı - Sayfa 3

Tam HD deneyimi isteyen kullanıcılar, fotoğraflarını mesajlarına eklerken "HD" seçeneğini tıklamak suretiyle değiştirebilecekler. 

WhatsApp'a iki önemli güncelleme geldi! Kullanıcılar uyarıldı - Sayfa 4

Ayrıca, düşük bant genişliğine sahip alıcılar için standart kalitede görüntüler alma seçeneği sunularak veri darboğazlarını önlemeye yönelik adımlar atıldığı belirtildi.