Anasayfa /  Teknoloji

WhatsApp’a bomba yenilik! WhatsApp’a bu yeniliği çok sececeksiniz!

Meta, WhatsApp için uzun yıllardır beklenen özelliği test etmeye başladı. Artık mesajları saatlerce aramaya gerek kalmayacak.

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2023 13:13

WhatsApp’a bomba yenilik! WhatsApp’a bu yeniliği çok sececeksiniz!

Özellikle uzun uzun mesajlaşarınız varsa bu yenilik sayesinde artık saniyeler içerisinde mesajlarınızı bulabileceksiniz.

Geçtiğimiz günlerde durumlar için gelecek yeni özellik ortaya çıkmıştı. Şimdi ise mesajları tarihe göre arayıp filtrelemeye imkan tanıyan başka bir özellik daha test sürecine dahil edildi.

WHATSAPP MESAJLARI TARİHE GÖRE SIRALANABİLECEK
Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a, tarihe göre mesaj bulma özelliği geliyor. Şu anda hazırlık aşamasındaki özellik sayesinde çok eski mesajlara kolayca ulaşılabilecek.

Öte yandan geliştirilen özellikle uygulama, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve kullanıcıların konuşmalarını hızlı bir şekilde bulmalarını kolaylaştırmak için yeni bir kenar çubuğu ve bir grup sohbeti filtresi uygulamak için çalıştığını duyurmasından sonra şimdide tarih seçerek mesajları hızlı bir şekilde arama seçeneğine de sahip olacak.

WhatsApp kullanıcıları, bu özelliği önce Web uygulamasından takvim simgesine tıklayarak özel bir panel açacak daha sonra istedikleri tarihe giderek o tarihte paylaşılan mesajlara kolayca ulaşacak. 

Tarihe dayalı mesaj arama özelliği, iOS için WhatsApp beta 22.24.0.77 sürümünde geliştiricilere açıldı. Ancak, bu özelliğin ne zaman diğer platformlara ve genel kullanıma ne zaman sunulacağı henüz duyurulmadı.

Söz konusu yeniliğin  tüm kullanıcılara açılmasıyla birlikte kişiler geçmiş sohbetlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde yönetebilecekler

 

 

Yorumlar