Anasayfa /  Foto Galeri

WhatsApp ,Zoom’a rakip mi oluyor?

WhatsApp’ı bünyesinde bulunduran Facebook tarafından tanıtılan Messenger Rooms’a ait ilk görüntü internete sızmasıyla uygulamanın nasıl olacağı ile ilgili messenger mooms ile aynı anda 50 kişinin görüntülü görüşmesine imkan tanıyacak olan facebook bu proje ile zoom’a rakip olması idda ediliyor.

WhatsApp ,Zoom’a rakip mi  oluyor? - Sayfa 1

Dünya genelinde 3 milyondan fazla kişiye bulaşan ve 200 binin üzerinde cana mal olan salgın milyonlarca kişinin günlük alışkanlıklarını da değiştirmiş oldu.

WhatsApp ,Zoom’a rakip mi  oluyor? - Sayfa 2

Virüsün bulaşma hızını yavaşlatmak adına dünyanın dört bir yanında on milyonlarca kişi evden çalışmaya,evden eğitimlere  başlandı. Haliyle Uzaktan çalışmayı kolaylaştıran platformlara olan rağbet hayli arttı.

WhatsApp ,Zoom’a rakip mi  oluyor? - Sayfa 3

Son dönemin gözde uygulamalarından birisi olan  Zoom. Salgından önce 10 milyon kullanıcısı bulunan video konferans uygulaması şuan 400 milyon kullanıcıya ev sahipliği yapıyor.

WhatsApp ,Zoom’a rakip mi  oluyor? - Sayfa 4

Bu durum teknoloji dünyasının dev isimlerinin de dikkatini çekmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde görüntülü görüşme sayısını 4’ten 8’e çıkaran WhatsApp Zoom’a 'Messenger Rooms' entegrasyonu ile rakip olamayı planlıyor.