Anasayfa /  Foto Galeri

Whatsapp yeni bir özellik duyurdu! Bu özellikle kaybettiği kullanıcıları geri kazanacak!

Yeni gizlilik sözleşmesi sonrası milyonlarca kullanıcısını kaybeden mobil mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp, Snapchat'teki kendi kendini imha eden fotoğraf özelliğini whatshapp içinde uyarlamaya çalışıyor. Bu özellikle birlikte şirket, hem kaybettiği kullanıcıları getirmeyi hem de gizlilik konusundaki hassasiyetlerini artırmayı hedefliyor.

Whatsapp yeni bir özellik duyurdu! Bu özellikle kaybettiği kullanıcıları geri kazanacak! - Sayfa 1

Mobil mesajlaşma platformlarından biri olan WhatsApp, Snapchat'teki kendi kendini imha eden fotoğraf özelliğini whatsapp içinde uyarlamaya çalışıyor. Bu özellikle birlikte şirket, hem kaybettiği kullanıcıları getirmeyi hem de gizlilik konusundaki hassasiyetlerini artırmayı hedefliyor.

Whatsapp yeni bir özellik duyurdu! Bu özellikle kaybettiği kullanıcıları geri kazanacak! - Sayfa 2

Yeni gizlilik sözleşmesi sonrası milyonlarca kullanıcısını kaybeden mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Snapchat'in kullanıcılara sunduğu 'kendi kendini imha eden fotoğraf' özelliğini platforma getireceğini duyurdu.

Whatsapp yeni bir özellik duyurdu! Bu özellikle kaybettiği kullanıcıları geri kazanacak! - Sayfa 3

Kaybettiği kullanıcıları geri kazanmayı planlıyor.


Kullanıcıları yeniden uygulamaya çekmek için adım adım değişiklik ve yenilik yapan şirket, sunacağı bu özellikle kaybettiği kullanıcıları geri kazanmayı hedefliyor. Şirket, aynı zamanda ekleyeceği özellik sayesinde gizlilik kuralları konusundaki mevcut hassasiyet seviyesini giderek artıracak.

Whatsapp yeni bir özellik duyurdu! Bu özellikle kaybettiği kullanıcıları geri kazanacak! - Sayfa 4

Fotoğrafa iki tarafta ulaşamayacak!


Kendi kendini imha eden fotoğraf' özelliği ile fotoğraf gönderen kişiler, fotoğrafa bakacak kişilere yalnızca bir ya da iki kez izleme fırsatı tanıyor. Gönderildikten sonra hem alıcı hem de gönderen kişinin ulaşamayacağı şekilde iki hesaptan da silinmesini içeren bu özellik, Instagram'da da bulunuyor.