Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Mucize filmi full izle - Mucize 2 filmi ne zaman vizyonda? Tek parça film izle

Mucize filmi full izle - Mucize 2 filmi ne zaman vizyonda? Tek parça film izle.

Abone ol
Abone ol 12 Ocak 2019 12:51

Mucize oyuncuları kimler? Mucize filmi nerede çekildi? soruları son zamanlarda sıkça araştırılmaya başlandı. Mucize filmi 2015 yılında vizyonda girdiğinde konusu ve oyunculuklarıyla çok konuşulmuştu. Şimdi ise 2.serisi Mart  ayında vizyona girecek filmin konusu merak ediliyor. İşte Mucize filmine dair tüm detaylar..





 

MUCİZE OYUNCULARI KİMLER?

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı, Talat Bulut, Mert Turak, Mahsun Kırmızıgül, Seda Tosun, Meral Çetinkaya, Erdem Yener, Büşra Pekin, Cezmi Baskın ve Şenay Gürler gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı “Mucize” Perşembe günü Show TV’de!

MUCİZE FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman’a bağlı bir köyde gerçekleştirilen "Mucize" Mahsun Kırmızıgül'ün dördüncü filmi.

MUCİZE FİLMİ KONUSU NEDİR?

Mucize filminde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüzbinlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesi anlatılıyor. 1960’lı yıllarda darbe döneminde geçen film, Egeli bir öğretmenin (Talat Bulut’un) Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişiyle başlıyor.

MUCİZE FİLMİ AZİZ KİM?

1960'ların yoksulluk içerisindeki Türkiye’sine ayna tutan film, aynı zamanda darbe sürecinin etkisini de beyazperdeye taşıyor. Ege'nin cennet gibi bir köşesinden Anadolu'nun uzak bir köyüne sürgün yiyen bir öğretmenin (Talat Bulut) hikayesini anlatan film, yokluk içerisinde okulu, okumayı eğitimi dört gözle bekleyen çocukları da konu ediniyor.

Filmde köyün delisi rolünü büyük bir başarı ile oynayan Mert Turak ise gösterdiği performansıyla izleyicilerden tam not aldı.

MERT TURAK KİMDİR?

Mert Turak, (29 Mart 1980) Türk oyuncu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu. Kariyerine tiyatro ağırlıklı devam eden başarılı oyuncu televizyon ekranlarına ilk kez 1999 yapımı Yılan Hikayesin'de merhaba dedi. Bilinen diğer filmleri ise , 'Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Başrolde Aşk, Beni Böyle Sev,Yeşil Deniz...'

MUCİZE 2/ AŞK, 1 MART 2019’DA VİZYONDA!

Beyazperdenin en merakla beklenen yapımlarından olan, Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği, Boyut Film/ Murat Tokat’ın yapımcılığını üstlendiği Mucize 2/Aşk 1 Mart 2019’da izleyiciyle buluşacak. 60’lı yıllarda geçen filmde döneme ait nostaljik kostümler ve klasik arabalar kullanıldı. Yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan filmin çekimleri Foça, İzmir ve Kars’ta gerçekleştirildi. 7000 kostümün hazırlandığı film için 4000 metre kare dekor yapıldı ve 7500 yardımcı oyuncu kullanıldı. Mucize 2/Aşk’ta Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Melis Sezen, Levent Sülün, Deniz Oral, Sera Tokdemir, Deniz Özerman, Meray Ülgen, Suna Selen, Erol Aksoy, Metin Yıldız, Nazmi Kırık, Zekeriya Karakaş, Hakan Can Kargidanoğlu, Dilek Denizdelen, Berivan Kahraman, Berna Sülün ve Ali Sürmeli, Erol Demiröz, Meral Çetinkaya, Ayda Aksel gibi isimler rol alıyor.


Yorumlar