Anasayfa /  Foto Galeri

Vizyonda bu hafta! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Vizyonda bu hafta belli oldu! Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona giriyor. Gerilimden drama, korkudan aksiyona, animasyondan komediye önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak.

Vizyonda bu hafta! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 1

Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 11 Ağustos Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Perili Köşk (Haunted Mansion), Yumurtalar Firarda: Afrika Macerası (Little Eggs: An African Rescue), Ehl-i Cin: İntikam, Sessiz Kabus (Sound of Silence), Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home), Oda, Gölge Ajan: İstanbul'da Ölümcül Hesaplaşma (Shadow), Amcam (Mon Oncle), Bay Hulot'nun Tatili (Monsieur Hulot's Holiday) ve Oyun Vakti (Playtime) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Vizyonda bu hafta! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 2

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Gerilimden drama, korkudan aksiyona, animasyondan komediye önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Perili Köşk (Haunted Mansion), Yumurtalar Firarda: Afrika Macerası (Little Eggs: An African Rescue), Ehl-i Cin: İntikam, Sessiz Kabus (Sound of Silence), Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home), Oda, Gölge Ajan: İstanbul'da Ölümcül Hesaplaşma (Shadow), Amcam (Mon Oncle), Bay Hulot'nun Tatili (Monsieur Hulot's Holiday) ve Oyun Vakti (Playtime)  filmlerinin vizyona gireceği 11 Ağustos gününün vizyon programı ve detayları www.paribucineverse. com üzerinden takip edilebiliyor. 

11 Ağustos Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Vizyonda bu hafta! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 3

Perili Köşk (Haunted Mansion)

Justin Simien yönetmenliğinde vizyona giren Perili Köşk (Haunted Mansion), yeni taşındıkları evde kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan bir anne ve oğlunun hikayesini konu ediniyor. Gabbie, satın aldığı ürkütücü bir malikaneye oğluyla birlikte yerleştikten sonra evde tek başlarına olmadıklarını fark eder. Davetsiz misafirleri evden kovmak için bir tur rehberi, bir medyum, bir rahip ve bir tarihçiden yardım ister…

Vizyonda bu hafta! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler Belli Oldu - Sayfa 4

Yumurtalar Firarda: Afrika Macerası (Little Eggs: An African Rescue)

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Yumurtalar Firarda: Afrika Macerası (Little Eggs: An African Rescue), çocuklarını kurtarmak için kendilerini türlü maceraların içerisinde bulan horoz Toto ve tavuk Di'nin hikayesini konu ediniyor. Altın rengi olan ve bu nedenle “altın yumurta” olarak görülen sevimli küçük yumurtalar Uly ve Max’ın ebeveynleri olan horoz Toto ve tavuk Di, çocuklarını koleksiyoncuların elinden kurtarmak için türlü mücadelelerle Afrika’ya seyahat etmeye karar verirler.