Anasayfa /  Foto Galeri

Visa ve Fenerbahçe iş birliğiyle taraftarlara özel ön ödemeli dijital kart

Visa ve Fenerbahçe iş ortaklığıyla, taraftarlara yenilenen uygulama arayüzü ile sunulan Fenerbahçe Visa kartlar, Türkiye’de bir spor kulübünün resmi mobil uygulaması içinde yaratılan ilk dijital ön ödemeli kart olma özelliğini taşıyor.

Visa ve Fenerbahçe iş birliğiyle taraftarlara özel ön ödemeli dijital kart - Sayfa 1

Visa ve Fenerbahçe, ülkemizde bir spor kulübünün Super App uygulaması içinde yaratılan ilk dijital ön ödemeli kart olma özelliğini taşıyan Visa logolu Fenerbahçe kartlarını kullanıma sundu. Fenerbahçe dijital ön ödemeli Visa kartlar, Fenerbahce Spor Kulübü (FBSK) Super App uygulaması içinde yer alan Fenerium mağazası ile dünya genelinde online ödeme kabul eden satış noktalarında kullanım olanağı sağlıyor.  Kartlar aynı zamanda, FBSK Super App  uygulaması içinde bulunan Fenerium mağazasında yapılan ödemelerde belirli bir süre için yüzde 10 indirim sağlayacak. 

Saniyeler içinde Fenerbahçe dijital ön ödemeli Visa kart sahibi olunabiliyor

Kullanıcılar, Fenerbahçe Spor Kulübü Super App içinde yer alan cüzdan sekmesine girdiklerinde, Fenerbahçe dijital ön ödemeli Visa kartları saniyeler içinde otomatik olarak tanımlanıyor. Kullanıcılar tanımlanan kartlarına, Visa’nın güvenli kart saklama altyapısı olan Visa Tek Tıkla Öde platformuna kayıtlı banka ya da kredi kartlarıyla bakiye yüklemesi yapabilecekler. 

Visa ve Fenerbahçe iş birliğiyle taraftarlara özel ön ödemeli dijital kart - Sayfa 2

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, “Fenerbahçe Spor Kulübü ile iş birliği içinde dijital ön ödemeli Visa kartını taraftarlara sunmaktan ötürü son derece mutluyuz. 2024, Visa’nın Türkiye’deki 40. yılı. 40 yıldır Visa’nın küresel ölçeği ve en gelişmiş güvenlik teknolojileriyle korunan ağımız sayesinde, ülkemizdeki tüm Visa kart kullanıcılarına güvenle ödeme imkanı sağlıyoruz. Bu kartla artık Fenerbahçe taraftarları da ödemelerini sadece ülkemizde değil, Visa’nın kabul edildiği dünyanın 200 ülkesindeki online mağaza,  hizmet sağlayıcıları ve e-ticaret platformlarında yapabilecek.” dedi.

Visa ve Fenerbahçe iş birliğiyle taraftarlara özel ön ödemeli dijital kart - Sayfa 3

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan da konuyla ilgili şunları söyledi: “Bugün Kulübümüz ile Visa arasındaki iş birliğinin basın toplantısında bir aradayız. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak kıymetli markalarla yaptığımız iş birliklerinde mümkün olan her alanda taraftarlarımıza da fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. Visa iş birliği ile hayata geçirdiğimiz bu projede tam olarak bu kapsamda bir adım olarak taraftarımızın kullanımına sunulacak bir özelliği taşıyor. Kulübümüzün resmi mobil uygulaması olan FBSK Super App içerisinde yer alacak Fenerbahçe dijital ön ödemeli kartlar; taraftarlarımıza uygulama içinde taşıdıkları bir ödeme aracı sunacak.   App’imizde yer alacak bu özellik ile hayatımızın her anında, alışverişlerimizde App’imizi kullanarak işlemlerimizi yapabileceğiz. Lansman dönemi boyunca Fenerbahçe Spor Kulübü Super App içerisinde yer alan Fenerium online mağazasında da alışverişlerde %10 indirim sağlayacak. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve projenin he iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum”.