Anasayfa /  Teknoloji

Vine Artık Windows 10'da

Vine Artık Windows 10'da

Abone ol
Abone ol 09 Mayıs 2016 15:52

Uzun süreden beri Android ve iOS işletim sistemlerinde olan ve Windows işletim sisteminde bulunmayan Vine, Windows 10 işletim sisteminde de kullanılabilir.

Dünya genelinde büyük bir ilgi gören Vine uygulaması yapılan son gelişme geliştirme ile birlikte Windows 10 için de kullanılabilir duruma getirildi. Windows 10 işletim sisteminin bulunduğu tablet bilgisayarlarda mağaza üzerinden kolay bir şekilde indirilebilir durumdaki Vine uygulamasını sizler de sistemlerinize indirerek kullanabilirsiniz. Vine’ı bilgisayara yüklemek ve kolay bir şekilde hesabını yönetmek isteyen kullanıcılar Windows 10 uygulaması ile bu işlemlerini çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilir. Windows işletim sistemine sahip cep telefonları için bugüne kadar resmi bir uygulamaya yayınlanmazken şu an sadece tablet ve bilgisayarlarda Vine uygulaması kullanılabilecek. Telefonlar ile uyumlu versiyonun ise önümüzdeki günlerde uygulama markette yerini alması bekleniyor.

Vine Türkiye ve Vine Fenomenleri uygulaması

Windows 10 için hazırlanan Vine uygulamasında farklı özellikler yer alırken ses kapatma tuşu ile videonun sesini kısma, aktivite detaylarına erişme, alt kategorilere ulaşma gibi farklı işlemler yapılabiliyor. Windows'un tasarım çizgisinde tasarlanan uygulama kullanıma sunulduğu günden itibaren ilgi görürken özellikle önümüzdeki dönemlerde çok daha popüler bir hale gelmesi bekleniyor. Windows 10 için geliştirilen Vine uygulamasını bilgisayarlarına kurmak isteyenlere Windows 10 işletim sistemini kuruldu olduğu bilgisayarlardaki mağaza uygulamasına giriş yapılması ve mağaza da yer alan uygulamalar arasında Vine uygulamasının seçilmesi yeterli.

Yorumlar