Anasayfa /  Foto Galeri

Victoria’s Secret’ın yepyeni The ICON koleksiyonu ile eşsiz bir deneyime hazır olun

Victoria’s Secret The ICON Koleksiyonu; Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima ve Candice Swanepoel gibi ikonik isimleri bir araya getiriyor! Victoria’s Secret’ın yepyeni The ICON koleksiyonu ile eşsiz bir deneyime hazır olun. Çok sevilen ikonik VS monogram logosunu sütyene, külota, sabahlığa ve geceliğe taşıyan bu koleksiyon doğal görünümünüzü ön plana çıkarıyor.

Victoria’s Secret’ın yepyeni The ICON koleksiyonu ile eşsiz bir deneyime hazır olun - Sayfa 1

Victoria’s Secret The ICON Koleksiyonu; Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima ve Candice Swanepoel gibi ikonik isimleri bir araya getiriyor!

Victoria’s Secret’ın yepyeni The ICON koleksiyonu ile eşsiz bir deneyime hazır olun - Sayfa 2

Victoria’s Secret’ın yepyeni The ICON koleksiyonu ile eşsiz bir deneyime hazır olun. Çok sevilen ikonik VS monogram logosunu sütyene, külota, sabahlığa ve geceliğe taşıyan bu koleksiyon doğal görünümünüzü ön plana çıkarıyor.

Victoria’s Secret’ın yepyeni The ICON koleksiyonu ile eşsiz bir deneyime hazır olun - Sayfa 3

Moda dünyasında ses getirecek bir koleksiyona daha imza atan Victoria’s Secret, global marka ikonlarıyla The ICON koleksiyonunun iddialı ve zamansız stillerini Victoria’s Secret tutkunlarına sunuyor.  

Victoria’s Secret’ın yepyeni The ICON koleksiyonu ile eşsiz bir deneyime hazır olun - Sayfa 4

Eşsiz parçaların yer aldığı The ICON koleksiyonunda, vücut yapısına tamamen uyum sağlayan sütyenler, külotlar, gecelik ve sabahlık gibi birçok ürün yer alıyor. Koleksiyonda yer alan Victoria’s Secret Push-Up Demi Bra ön plana çıktığı kampanyada Adut Akech, Hailey Bieber, Paloma Elsesser, Sui He ve Emily Ratajkowski gibi isimlerin yanı sıra Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Adriana Lima ve Candice Swanepoel kamera karşısına geçti.