Anasayfa /  Politika

Veysel İpekçi yaptığı skandal sonrası kendisini çektiği bir video ile böyle savundu! video izle

Belediyede çalışan şoföre verdiği insanlık dışı ceza ile gündeme gelen ve Güngören Belediye Başkan Yardımcılığı'ndan istifa eden Veysel İpekçi paylaştığı bir video ile kendisini savundu.

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2019 01:56

Gündeme bomba gibi düşen Güngören Belediyesi'ndeki skandal ceza, AK Parti dahil olmak üzere bütün kesimlerden büyük tepki çekmişti.

Yaşananların ardından belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Veysel İpekçi, yayınladığı bir video ile kendisini savındu.

İpekçi, sosyal medyada linç edildiğini iddia ederek konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı;

''Bu otur kalk meselesinden ibaret değildir. Anlatacağımız şeylerin önemi nedeni ile bu operasyon düzenlenmiştir. Şoför personellerimizin sayılarını azalttık. Olaydan bir önce belediye başkanımız ile birlikte ilçeyi ziyaret ettik. İlçede bütün arkadaşlarımız başkanımızı karşılarken, bu şoför personelimiz girerken ve çıkarken ayağa kalkmamıştır. Bende kendisini sabah çağırttım ve ''Katın bulunduğu yerde bir yere sandalye çekip amirleri geldiğinde ayağa kalkmasını'' söyledim. Bunu basına sızdırmasını söylemedim.''

 YÖNTEM YANLIŞ OLABİLİR
''Burada bir hata var ise başkana aksettirilip hatadan dönülebilridi. Bunun basına verilmesi ayrı bir olaydır. Etrafında kalabalık olduğunu duyunca arkadaşı kendi makam odama aldım. 45 dakika kendisiyle çay içtim. 8 aydır benim üzerimde tertipler düzenleniyor. Ben amir olarak verdiğim talimatın arkasındayım. Yöntem yanlış olabilir, ama başka mecralara çekildi.''

Yorumlar