Anasayfa /  Foto Galeri

Vermem Seni Ellere'de Mehmet Zeliş'e aşkını itiraf etti! Vermem Seni Ellere son bölümde neler oldu?

atv’nin sevilen yaz dizisi Vermem Seni Ellere dün akşam yayınlanan bölümüyle beğeni topladı. Sosyal medyada #HerŞeyeRağmen etiketiyle gündemden düşmeyen dizinin bu haftaki bölümüne Mehmet’in Zeliş’in önünde diz çökerek aşkını itiraf ettiği sahne damga vurdu. Mehmet’in ailesine Zeliş’e olan aşkını anlattığı sahne izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Vermem Seni Ellere'de Mehmet Zeliş'e aşkını itiraf etti! Vermem Seni Ellere son bölümde neler oldu? - Sayfa 1

atv’nin yapımını AKN Film’in yapımcılığını Akın Topuz’un gerçekleştirdiği dizisi Vermem Seni Ellere dün akşam yayınlanan bölümüyle beğeni topladı. Sosyal medyada #HerŞeyeRağmen etiketiyle gündemden düşmeyen dizinin bu haftaki bölümüne Mehmet’in Zeliş’in önünde diz çökerek aşkını itiraf ettiği sahne damga vurdu. Mehmet’in ailesine Zeliş’e olan aşkını anlattığı sahne izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Vermem Seni Ellere'de Mehmet Zeliş'e aşkını itiraf etti! Vermem Seni Ellere son bölümde neler oldu? - Sayfa 2

Vermem Seni Ellere 8.Bölümde Neler Yaşandı?

Mehmet’in bir bekleyeni olduğunu öğrenen Zeliş için her şey bitti. Ancak Aslı’nın bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktu. Soner’in yalancılık namına bakılacak olursa gerçeği doğru kaynaklardan öğrenmek en sağlıklısı idi. 

Vermem Seni Ellere'de Mehmet Zeliş'e aşkını itiraf etti! Vermem Seni Ellere son bölümde neler oldu? - Sayfa 3

Bu yüzden Zeliş’i kolundan tutup Turgut’un evine götürdü. Ancak evde onları karşılayan ne Seval ne de Turgut’tu. Hande Zeliş’e her şeyi itiraf etti. Tabii ki gerçeği çarpıtarak… Ancak gerçeği aydınlatan sadece Zeliş değildi.

Vermem Seni Ellere'de Mehmet Zeliş'e aşkını itiraf etti! Vermem Seni Ellere son bölümde neler oldu? - Sayfa 4

Mehmet de sonunda Zeliş’in Şakir yüzünden ondan kaçtığını öğrendi. Bu nedenle soluğu köyde, Zeliş’in yanında aldı. Tam kavuştum derken yine bir imkansızlığın pençesine düştü iki aşık…