Anasayfa /  Medya /  Dizi

Veda Mektubu dizisinin kadrosuna iddialı bir oyuncu katıldı!

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizilerinin başında Veda Mektubu dizisi geliyor. Bugün okuma provası yapılan dizinin kadrosuna son olarak Ahmet Kaynak katıldı.

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2023 00:52

Veda Mektubu dizisinin kadrosuna iddialı bir oyuncu katıldı!

Veda Mektubu dizisinin 17 Ocak'ta sete çıkması planlanıyor. MOST Yapım’ın imza attığı diziyi Deniz Çelebi Dikilitaş yönetecek. Kanal D’de yayınlanacak olan dizide Nurgül Yeşilçay (Alanur), Selim Bayraktar (Ziya), Bennu Yıldırımlar (Seher), Rabia Soytürk (Aslı), Emre Kıvılcım (Mehmet), Hakan Karsak (Nevzat), Kerem Alp Kabul (Selçuk), Ümmü Putgül (Feride), Asya Kasap (Derin), Elif Uslusoy (Mine), Deniz Altan (Fatoş), Hande Elaman (Hatice) ve Hazar Motan (Beste) rol alacak. Bugün okuma provası yapılan dizinin kadrosuna son olarak Ahmet Kaynak katıldı.

Kaynak, zamanında Alanur’un babası tarafından evlat edinilen, ailenin her şeyiyle ilgilenen şoförü Melih Güngör rolüne hayat veriyor.

Hikâyesi Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay imzalı olan dizide ayrıca Bennu Yıldırımlar’ın gençlini Nazlıcan Demir oynayacak. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Oyunculuk mezunu olan Demir, daha önce 5 bölüm “Yargı” dizisinde rol aldı.

Yorumlar