Anasayfa /  Foto Galeri

Vatikan'da bir ilk yaşandı!

Pandemi nedeniyle tüm ülke çapında sokağa çıkma yasağı uygulayan ilk ülke olan İtalya'da karantina kısıtlamaların gevşetilmesinin ardından, Hristiyanlık dini katolik mezhebinin yönetim merkezi olan Vatikan'da dini ritüeller halkın katılımıyla gerçekleştirilmeye başladı. Geleneksel pazar ayinini, katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Apostolik Saray'daki özel stüdyosunun penceresinden yönetti.İşte bu özel görüntülerden kareler. ..

Vatikan'da bir ilk yaşandı! - Sayfa 1

Vatikan'da bir ilk yaşandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm ülke çapında sokağa çıkma yasağı uygulayan ilk ülke olan İtalya'da karantina kısıtlamaların gevşetilmesinin ardından, Hristiyanlık dini katolik mezhebinin yönetim merkezi olan Vatikan'da dini ritüeller halkın katılımıyla gerçekleştirilmeye başladı.

Geleneksel pazar ayinini, katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Apostolik Saray'daki özel stüdyosunun penceresinden yönetti.

Vatikan'da bir ilk yaşandı! - Sayfa 2

Aziz Petrus meydanı civarına yerleştirilmiş el dezenfeksiyon noktaları ile insanlar arasındaki sosyal mesafe kurallarının uygulanmasına azami dikkat gösterilerek halkın Aziz Petrus Meydanı'ndaki ayine katılımına izin verildi.

Vatikan'da bir ilk yaşandı! - Sayfa 3

Onlarca rahip ve rahibenin maske ve eldiven takarak katıldığı geleneksel pazar ayinini, katolik aleminin ruhani lideri Papa Franciscus, Apostolik Saray'daki özel stüdyosunun penceresinden yönetti.

Vatikan'da bir ilk yaşandı! - Sayfa 4

Vatikan'da dini ritüeller halkın katılımı ile yapılmaya başladı.