Anasayfa /  Medya

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı yayında! Saadet Işıl Aksoy da diziye dahil oldu!

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanması ile birçok soru işareti de gündeme geldi. Yeni bölümde meçhul biri tarafından Cevdet vurulur. Cevdet, Teyfik'i başka bir bölgeye sürer. Peki Azize, Teyfik ile her şeye rağmen evlenecek mi? Okan Yalabık, 18. bölüm ile diziye giriş yapmış oldu. Yıldız oyuncu Saadet Işıl Aksoy da diziye dahil olan ikinci bir isim oldu. Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ve dizi hakkında tüm detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2017 00:40

Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde mechul biri Cevdet'i vuruluyor. Cevdet ölecek mi? Teyfik'i başka bir bölgeye sürdürmeyi planlayan Cevdet amacına ulaşabilecek mi? Ve gecenin en önemli sorusu ise Azize hamile olmasına rağmen teklifinde ısrar eden Teyfik ile evlenecek mi? Bütün bu sorular Vatanım Sensin yeni bölümde yanıt bulacak. Vatanım Sensin 18. bölüm fragmanı ve dizinin son bölüm özeti haber detayda...

Perşembe akşamlarının fenomen dizisi Vatanım Sensin 18. bölümü için 2 ayrı heyecan içeren fragman yayınlandı. Azize Tevfik ile evlenmeyi kabul etti. Gizli biri Cevdet'i vurma planları yaptı ve ateş etti. Peki Cevdet vuruldu mu? Azize gerçekten başkasıyla evlenebilecek mi? Vatanım Sensin yeni bölüm bu akşam Kanal D'de izlenebilecek. Tv izleyicilerinden tam not alan Vatanım Sensin reyting sıralamasında da üst sıralarda yer alıyor.





VATANIM SENSİN DİZİSİNDE BU AKŞAM NELER OLACAK?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı Azize'nin Tevfik'in evlilik teklifini kabul ettiği görüntüleri dizinin takipçileri ile paylaşırken gelecek bölümde Mustafa Kemal'in ismi yeniden ön planda olacak. Dizinin kadrosuna dahil olan Okan Yalabık'ın da Milli Mücadele döneminde kritik konumda bulunan önemli karakterlerden birisine hayat vereceği ifade edildi. Azize ile Tevfik'in evlilik kararlarını öğrenen Cevdet, Tevfik'i başka bir yere süreceğini dile getirecek. Öte yandan Eşref Paşa'nın yaşaması ve Azize ile yapılacak yeni olayları konuşması bölüm 18'e damga vuracak.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bayrak olayından sonra yapılan araştırmalarda Hilal ve arkadaşlarının peşine düşen Leon, Yunanistan başbakanının kendisine verdiği emri uygulamaya çalıştı. Öte yandan görevden atılan Cevdet ise zindana gönderildikten sonra hakkında sürgün kararı çıkarılacağını ve orada ölüme terk edileceğini öğrendi. Sürgün öncesi Mustafa Kemal’in kongrelerde okuduğu metine ulaşan Cevdet, Milli Mücadele dönemindeki hareketliliğin devam ettiğini anlayacak. Hapisten kaçması için kendisine yardımcı olan kişinin getirdiği silah ile birlikte birçok Yunan askerini öldürecek olan Cevdet ardından kendisini bekleyen sürpriz karardan habersiz olacak.

VATANIM SENSİN 2 MART AKŞAMI NE OLMUŞTU?

Cevdet, Yunan askerlerinin kendisine verdiği zorlu görev karşısında Eşref Paşa’yı öldürme durumu ile karşı karşıya kalacak. Eşref Paşa ise Cevdet ile yapacağı konuşmada kendisini öldürmesi halinde Cevdet’in ona çalıştığını anlatan bir mektubun Yunan askerlerinin eline ulaşacağını söyleyecek. Cevdet ise kendisine hain denilmesine rağmen işin ucunda ailesi olduğu için Eşref Paşa’yı öldürecek. Leon ile görüşen Nihal ise Yunan subayının sorgulaması nedeniyle sinirlerine hakim olamayacak ve Leon’a kendisinin tutuklamasını söyledikten sonra tokat atacak.

VATANIM SENSİN YENİ BÖLÜMDE SAADET IŞIL AKSOY DİZİYE DAHİL OLUYOR

Vatanım Sensin dizisine Saadet Işıl Aksoy 'Lucy' rolü ile dahil oldu. Vatanım Sensin ekibine en son Okan Yalabık’ın katılmıştı. Saadet Işıl Aksoy sevilen dizide William Charles Hamilton’un baldızı Lucy rolü ile katıldı. İşte güzel yıldızın rolü ve ayrıntılar...

Kanal D’nin başarılı projesi “Vatanım Sensin”in oyuncu kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Tv izleyicileri diziye katılan yeni yıldızı nasıl karşılayacak şimdiden merak ediliyor. William Charles Hamilton rolüyle hikâyeye dahil olan Okan Yalabık’ın ardından, Saadet Işıl Aksoy da Hamilton’un vefat eden eşinin kardeşi Lucy rolüyle diziye katıldı. Dizide; William Charles Hamilton’a çıkan İzmir görevi, Lucy’nin bir türlü iyileşmeyen verem hastalığı için ümit olacak. Lucy’nin bu havası güzel şehirde şifa bulacağını düşünen ailesi, onu Hamilton’la birlikte İzmir’e yollayacak. Kumandan Vasili ise insan hakları ihlallerini araştırmak üzere gelen Hamilton ve baldızı Lucy’yi kontrolü altında tutmaya çalışacak.

Saadet Işıl Aksoy, “Vatanım Sensin”in perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde seyirci karşısına çıkacak.

SAADET IŞIL AKSOY KİMDİR?

Saadet Işıl Aksoy Vatanım Sensin’e katılıyor. Saadet Işıl Aksoy  29 Ağustos 1983 İstanbul doğumludur. Saadet Aksoy, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Babası Nevşehir kökenli, annesi Edirne ve Siirt kökenlidir. Televizyonda Güz Yangını, Esir Kalpler, Senden Başka ve Balkan Düğünü adlı yapımlarda rol almıştır. İlk beyazperde deneyimi ise Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta filmiyle olmuştur. Bu film ile 2007 Şili'nin Valdivia Uluslararası Film Festivali ve 2007 Saraybosna Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülü almış, 2007 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Behlül Dal Genç Yetenek Özel Ödülü'nü kazanmıştır. ABD 2008 yapımı A Beautiful Life filminde Denise rolünde yer almıştır. Ardından Mert Fırat ile başrollerini paylaştığı Başka Dilde Aşk adlı filmde oynamıştır. Film 46. Altın Portakal Film Festivali'nde Kent Konseyi Seyirci Ödülü'nü almıştır. 2009 yılında başrollerini Catherine Zeta Jones ve Justin Bartha'nın paylaştığı Aşkın Yaşı Yok / The Rebound filminin Türkiye çekimlerinde küçük bir rol almıştır. 2011 yılı itibariyle Muhteşem Yüzyıl dizisinde Prenses Victoria rolüyle yer almıştır. Son olarak yönetmenliğini Sergio Castellitto'nun yaptığı ve Bosna Savaşı dönemini anlatan bir drama türü filmde, Aska karakterini oynayarak Penélope Cruz'la birlikte rol almıştır.

superhaber-tgrt




Yorumlar