Anasayfa /  Medya

Vatandaşlardan RTÜK'e çağrı !

Vatandaşlar, sosyal medyada yapmış oldukları paylaşımlarda toplumun ahlak ve maneviyatının hedef alındığı yayınlara tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 06 Eylül 2020 14:28

Televizyon ekranlarında yayınlanan ahlaksız diziler toplumun ahlak ve maneviyatını tehdit ediyor. Vatandaşlar söz konusu tehlikeye dikkat çekerken ahlaksız dizilerin yayından kaldırılması talep ediliyor.

Sosyal medya platformu Twitter'da gayri ahlaki unsurlar içeren dizilere tepki gösterildi. Konuya ilişkin olarak çok sayıda paylaşımda bulunulurken '#AhlaksızDizilerİstemiyoruz' başlıklı hashtag en çok konuşulanlar arasına girdi.

Twitter'da '#AhlaksızDizilerİstemiyoruz' başlıklı hashtag ile yapılan paylaşımlardan bazıları şu şekilde:

Bu ülkede televizyonun yaptığı yıkımı hiç bir şey yapmadı! Diziler, kitleleri kurşuna diziyor, ahlâken çözüyor, zihnen köleleştiriyor.
Ben, küçüklerimizin geleceği ile oynanılmasını istemiyorum!
İslamiyeti medyayla vurma projesinin bir parçası olan, ahlaksızlığı, kız erkek ilişkilerini, flört hayatını milletimize özendirten ahlaksız dizilerin yayından kaldırılmasını istiyoruz.
Düşünebiliyor musunuz? 13 yaşındaki çocuğun eski sevgilisi var, kaç yaşında sevgilisi olmuş acaba?Bunlar hep tv, tiktok, netflix gibi ahlaksızlığın diz boyu olduğu ağların eseri!
Zinayı meşrulaştıran, Sevgili hayatını özendiren Her türlü fuhşuyatı yayan, Resmen lağım çukuru olmuş #AhlaksızDizilerİstemiyoruz
Ahlâk, edep ve hayâ yoksunu dizi ve filmler bu ümmete külliyen zarardır.
RTÜK'ü göreve çağırıyoruz! Çünkü gençler ahlâksızlaşıyor. Devletimizi göreve çağırıyoruz! Çünkü gençler boş zaman bulabildikleri için bu dizilere yöneliyor. Gençlerin Rehber'e ihtiyacı var!
Nikahsız İlişkileri özendiren Televizyon dizileri, Aile Yapısına Karşı Organize Suikasttir.

Etiketler RTÜK
Yorumlar