Anasayfa /  Foto Galeri

Vatandaşa nefes aldıracak! Peşinatsız 120 taksit fırsatı!

Devletin prim, vergi, trafik cezası, öğrenim kredisi gibi alacakları için barış eli uzatılıyor. Teminat ile hacizler kalkacak, icra takibi yapılmayacak ve belediye borçlarına 120 taksit sunulacak.

Vatandaşa nefes aldıracak! Peşinatsız 120 taksit fırsatı! - Sayfa 1

Devletin prim, vergi, trafik cezası, öğrenim kredisi gibi alacakları için sunduğu yeni yapılandırma fırsatı milyonlarca vatandaşa avantajlar sağlayacak. Yapılandırmadan yararlanmak için herhangi bir teminat istenmeyecek. Hacizler kaldırılacak, icra takibi durdurulacak. İlk taksitin süresinde ve tam olarak ödenmesi durumunda "borcu yoktur" yazısı alınabilecek.

Vatandaşa nefes aldıracak! Peşinatsız 120 taksit fırsatı! - Sayfa 2

120 TAKSİT FIRSATI
Belediye borçları aylık dönemler halinde azami 120 eşit taksitte ödenebilecek. İlk taksitini yatıran sigorta prim teşvikinden yararlanacak. Başvuru öncesi başlatılan hacizler yapılacak ödemeler nispetinde kaldırılacak.

Vatandaşa nefes aldıracak! Peşinatsız 120 taksit fırsatı! - Sayfa 3

Yapılandırılan borçlar nedeniyle icra takibi, haciz işlemi yapılmayacak. Süresinde ödenen alacaklara gecikme cezası, gecikme zammı uygulanmayacak. Yapılandırmadan yararlanmak için herhangi bir teminat istenmeyecek.

Vatandaşa nefes aldıracak! Peşinatsız 120 taksit fırsatı! - Sayfa 4

Vergi aslına bağlı olmayan usulsüzlük, özel usulsüzlük cezalarının yarısı silinecek, yapılandırılan borçlar erken ödendiğinde ayrıca indirim yapılacak.