Anasayfa /  Foto Galeri

Vapur ve teknelerdeki kalabalık şaşırttı!

Eminönü- Kadıköy seferini yapan Turyol tekneleri ve Şehir Hatları vapurlarından inenlerin kalabalığı dikkat çekti. Kadıköy İskelesi'ndeki yolcuların deniz taşıtlarında inmesi ve yürümesi dakikalarca sürdü. Kalabalık nedeniyle sosyal mesafeye uyulmadığı görüldü.

Vapur ve teknelerdeki kalabalık şaşırttı! - Sayfa 1

Vapur ve teknelerdeki kalabalık şaşırttı!

Eminönü- Kadıköy seferini yapan Turyol tekneleri ve Şehir Hatları vapurlarından yoğunluk yaşandı. Havanın güzelliğini de fırsat bilenler dışarıya çıktı.

Deniz taşımacılığını tercih edenlerin oluşturduğu kalabalık ise dikkat çekti.

Vapur ve teknelerdeki kalabalık şaşırttı! - Sayfa 2

Eminönü'nden Kadıköy'e gitmek isteyenler tekne ve şehir hatları vapurlarını tercih etti. Yolcuların iskelede bekledikleri sırada kalabalık nedeniyle sosyal mesafeye uymadıkları görüldü.

Vapur ve teknelerdeki kalabalık şaşırttı! - Sayfa 3

Teknenin içinde de açık havada oturmak isteyenlerin yine sosyal mesafeye uymadığı görüldü. Teknede çay içenler de dikkat çekti. Yolcuların arasında maske takmayanlar da vardı.

Vapur ve teknelerdeki kalabalık şaşırttı! - Sayfa 4

Yüzlerce yolcunun yürüyüşü havadan görüntülendi!

Kadıköy İskelesi'nde vapurdan ve tekneden inenlerin oluşturduğu kalabalık dakikalarca sürdü. Yolcular iskelede kalabalık dolayısıyla sosyal mesafeyi hiçe sayarak dakikalarca yürüdü. Havadan görüntülerde yüzlerce yolcunun iskelede yürüdüğü görüldü.