Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Van Gevaş ve Gürpınar İlçelerine 110 Korucu İlanı Yayınlandı

Van Gevaş ve Gürpınar ilcelerinde toplamda 110 adet koruyucu alımı yapılacaktır. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizdedir. Takipte kalınız.

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2019 11:08

Gürpınar ve Gevaş ilçelerinde Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 110 güvenlik korucu alımı yapılacak olup adayların ilgili ilanlara başvuruda sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmaktadır. Başvuru şartları ve detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Gürpınar Korucu Alımı

Gürpınar İlçesine tahsisi yapılan, Güvenlik Korucusu (GK) kadrolarının alımı maksadıyla; Gürpınar İlçesine bağlı Akdoğu Mahallesinden (6) Erkek, Beşbudak Mahallesinden (2) Erkek, Bükeç Mahallesinden (1) Erkek, Çakınlı Mahallesinden (1) Bayan/Erkek Dağseven Mahallesinden (6) Erkek, Dikbıyık Mahallesinden (3) Erkek, Geçerli Mahallesinden (3) Erkek, Güzelsu Mahallesinden (2) Bayan , Kırkgeçit Mahallesinden (2) Bayan, Oğuldamı Mahallesinden (3) Erkek, Ongün Mahallesinden (1) Bayan, Parmakkapı Mahallesinden (2) Erkek, Sakalar Mahallesinden (1) Erkek, Taşlıyazı Mahallesinden (6) Erkek, Topçudeğirmeni Mahallesinden (4) Erkek, Topyıldız Mahallesinden (4) Erkek, Uzungedik Mahallesinden (1) Erkek, Yalınca Mahallesinden (6) Erkek, Yedisalkım Mahallesinden (1) Erkek, Yolaşan Mahallesinden (2) Erkek, olmak üzere toplam (57) Bayan/Erkek GK alımı yapılacaktır.

Adaylardan istenen şartlar arasında T.C. vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış olmak ya da 21/06/1927 tarihli ve 1111 sayılı askerlik kanununa göre askerlikten muaf olmak, kadın adaylar için 21 yaşını doldurmuş olmak,Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 40 Yaşından büyük olmamak, En az ilkokul mezunu olmak,Hâlihazırda görevlendirileceği köyde veya Jandarma sorumluluk bölgesindeki mahallede ikamet etmek gibi birtakım şartların sağlanması istenmektedir.

Müracaatlar;14/10/2019 tarihinden, 23/10/2019 günü mesai saati sonuna kadar dilekçe ile şahsen Gürpınar Kaymakamlığına/İlçe J.K.lığına yapılacaktır. Dilekçe ekine istenen belgeler konacaktır. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili ilan detayı için: //www.gurpinar.gov.tr/2019-guvenlik-korucusu-alim-ilani

Gevaş Korucu Alımı

Güvenlik Korucusu (GK) sayılarının takviye edilmesi maksadıyla; GEVAŞ İlçesine bağlı, Atalan (12), İliköy (Dağyöre) (4), Aydınocak (8), Güzelkonak (6), Kazanç (5), Gündoğan (8), Yoldöndü (5) ve Kurultu (5) olmak üzere toplam (53) GK alımı yapılacaktır.

Başvuru şartları yukarıda yer alan şartlar ile aynı olmakla birlikte başvurular 15 Ekim 2019 – 25 Ekim 2019 Tarihleri Arasında Gevaş Kaymakamlığı (İlçe Jandarma Komutanlığına) yapılacaktır.

İlana ulaşmak için: //www.gevas.gov.tr/gevas-kaymakamligindan-guvenlik-korucusu-alimi-ilani

Yorumlar