Anasayfa /  Yaşam

Vali Su, güvenlik güçleriyle bayramlaştı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kurban Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan güvenlik güçleriyle bayramlaştı.Bayramlaşma ziyaretleri sırasında Vali Su’ya, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye...

Abone ol
Abone ol 01 Eylül 2017 17:04

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Kurban Bayramı dolayısıyla kentte görev yapan güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Bayramlaşma ziyaretleri sırasında Vali Su’ya, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak ve İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Bahtiyar Aydın da eşlik etti. Ziyaretlerine ilk olarak Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ile başlayan Vali Su, komutanlık hizmet binası önünde Albay Fatih Erhan tarafından karşılandı. Burada askeri personel, er ve erbaşlarla bayramlaşan Su, güvenlik güçlerinin görevlerini başarıyla icra ettiğini belirterek, milletin bu sayede ülke genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde bayram sevinci yaşadığını dile getirdi. Su, Türk milleti adına tüm güvenlik güçlerine şükranlarını ileterek, bayramlarını kutladı. Ziyaret, Vali Su’nun Şeref Defterini imzalaması ve beraberindekilerle makama geçerek bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ziyaretinin ardından İl Jandarma Komutanlığı’na geçen Su, komutanlık önünde Albay Cavlak, rütbeli personel, er ve erbaşlar tarafından karşılandı. Su burada tek tek askeri personel ile tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Son olarak Polis Evi’ne geçen Su, burada İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Bahtiyar Aydın tarafından karşılandı. Tören mangasını selamladıktan sonra konuşa Su, güvenlik güçlerinin 7 gün 24 saat esasıyla cansiperane görev yaptıklarını söyledi. Su, ülke genelinde vatandaşların güven ortamında huzurlu bir bayram geçirdiklerini belirterek, emniyet personeli nezdinde, devletimizin bekası, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması için canını hiçe sayarak fedakarca görev yapan tüm güvenlik güçlerine teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. Su, Kurban Bayramı’nın birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekişmesi, Türkiye’deki huzur ve barış ortamının korunmasına vesile olması temennisinde bulundu. Konuşmasının ardından Su, emniyet mensupları ile bir süre sohbetti.

Öte yandan Su, sabah namazını kıldığı Muğdat Camisi’nde de vatandaşlarla bayramlaştı.

Yorumlar