Anasayfa /  Foto Galeri

Uzmanlardan çay tiryakilerine uyarı! Yanında...

Biz kendisini siyah çay olarak tanısak da Çin’de kırmızı çay olarak anılır. Bunun nedeni ise tahmin edebileceğiniz üzere rengi! Siyah çayın tüketimiyle ilgili bilmeniz gerekenleri araştırdık. Eğer siz de çay içmeden güne başlayamayanlardansanız doğru yerdesiniz! İşte her gün siyah çay içtiğinizde vücudunuzda yaşanan değişimler... Ve çayı çok tüketenlerle ilgili çok önemli uyarı. Uzmanlar çayı içerken yanında su içmenizi öneriyor. Neden mi?

Uzmanlardan çay tiryakilerine uyarı! Yanında... - Sayfa 1

Siyah çay, Türk kültüründe oldukça önemli bir yere sahip. Pek çoğumuz, çay içmeden kendimize gelemiyoruz. Peki her gün siyah çay içerseniz vücudunuzda neler değişir?

Uzmanlardan çay tiryakilerine uyarı! Yanında... - Sayfa 2

Siyah çay, Türk kültüründe oldukça önemli bir yere sahiptir. Kahvaltılardan misafirliklere hemen hemen her yerde çay demlenir ve afiyetle içilir. 

Uzmanlardan çay tiryakilerine uyarı! Yanında... - Sayfa 3

Biz kendisini siyah çay olarak tanısak da Çin’de kırmızı çay olarak anılır. Bunun nedeni ise tahmin edebileceğiniz üzere rengi! Siyah çayın tüketimiyle ilgili bilmeniz gerekenleri araştırdık. Eğer siz de çay içmeden güne başlayamayanlardansanız doğru yerdesiniz! İşte her gün siyah çay içtiğinizde vücudunuzda yaşanan değişimler…

Uzmanlardan çay tiryakilerine uyarı! Yanında... - Sayfa 4

Kan basıncını düşürür:

Dünya nüfusunun yaklaşık %26’sının yüksek tansiyona sahip olduğunu tahmin edilmektedir. Düzenli olarak siyah çay içmek, kan basıncınızı dengeleyeceği için yüksek tansiyonla mücadele etmenize yardımcı olur.