Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Uzaktan eğitim sırasında cinsel ilişkiye girip mikrofonu açık unuttu!

Uzaktan eğitim esnasında kaydedilen görüntüler hayretler içinde bıraktı. Bir öğrenci, derste cinsel ilişkiye girdi. Mikrofonu açık unutunca olanlar oldu. Öğretmen "Mikrofonu kapat Merve" diye bağırdı.

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2022 19:15

Bir video Twitter gündemine bomba gibi düştü. Uzaktan eğitim esnasında bir öğrenci cinsel ilişkiye girdi. Bu anlarda mikrofonunu açık unutunca olanlar oldu. Öğretmen "Mikrofonu kapat Merve" diye bağırdı. İnternete düşen video milyonlarca kez izlenirken, görüntülere ilişkin onlarca yorum yapıldı.

Cinsel ilişkiye girdiği esnada mikrofonu açık unuttu

İnternete düşen videoda, bir öğretmenin öğrencileriyle konuştuğu dakikalarda adı Merve olan bir kız öğrencinin mikrofonunu açık unuttuğu ve erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği o anlarda çıkan sesler rahatlıkla duyuldu.

Öğretmen "Mikrofonu kapat Merve" diye bağırmaktan heder oldu

Seslerin tüm öğrenciler tarafından duyulması sonrasında devreye giren öğretmen, kız öğrenciye defalarca mikrofonunun açık kaldığı konusunda uyarılarda bulunurken, genç kızın bu uyarıları duymadığı için dikkate almadığı ve araya giren bir erkek öğrencinin "Öğretmenim yayını kapatalım isterseniz" cümlesinin ardından video kaydının sona erdiği görülüyor.

Yorumlar