Anasayfa /  Foto Galeri

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu'ndan çok sert kavuk tepkisi! Soytarılık...

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu, Rasim Öztekin'den Şevket Çoruh'a devredilen İsmail Dümbüllü'nün kavuğu hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu'ndan çok sert kavuk tepkisi! Soytarılık... - Sayfa 1

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu, ay boyunca, Harbiye Açıkhava'da 'Asi Kuş' adlı oyunla tiyatroseverlerle buluşacağını söyledi. Poyrazoğlu, "Herkes krizden söz ediyor. Poyrazoğlu, "Herkes krizden söz ediyor. 500 bilet satılmış. 300 bileti sağlık çalışanlarına hediye ettim. O yüzden mutluyum" dedi. 

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu'ndan çok sert kavuk tepkisi! Soytarılık... - Sayfa 2

Ali Poyrazoğlu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Usta tiyatrocuya Rasim Öztekin’in İsmail Dümbüllü’nün kavuğunu Şevket Çoruh’a devretmesi hakkında ne düşündüğü soruldu.

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu'ndan çok sert kavuk tepkisi! Soytarılık... - Sayfa 3

O DÜMBÜLLÜ’NÜN KAVUĞU DEĞİL, O BİR TAKKE 
Önce cevap vermek istemeyen sanatçı, “Tam bir karmaşa” dedi. Ardından tiyatro dünyasında tartışma yaratacak açıklamalar yaptı:

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu'ndan çok sert kavuk tepkisi! Soytarılık... - Sayfa 4

KAVUK DEĞİL TAKKE 
“Bu işin artık soytarılığa dönüştüğünü düşünüyorum. Bunun habire ısıtılıp ısıtılıp magazin malzemesi yapılması hoş değil. O kavuk Dümbüllü’nün kavuğu değil, o bir takke. Veren de biliyor onun Dümbüllü’nün olmadığını, alan da. Ama bu kameralar azdırıyor insanları. Kamuoyunu yanılttılar diyemem, konuyu magazinleştirdiler demek daha doğru olur.”