Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlülerin unutulmaz karne hediyeleri

Ünlülerin unutulmaz karne hediyeleri - Sayfa 1

Bir alışveriş sitesinin yaptığı araştırmaya göre Z kuşağı çocukları karne hediyesi olarak ailelerine tablet bilgisayar, akıllı telefon, video konsol oyunları ve genç odası takımı aldırıyor. Üstelik kimi ebeveynler, çocuğunun notları çok iyi olmasa da üzmemek için karne hediyesi alıyor. Halbuki eskiden öyle miydi? Rüyaları süsleyen bisikleti hak edebilmek için gece gündüz çalışılırdı. Farklı dönemlerden ünlülere karne hediyelerini sorduk...

Ünlülerin unutulmaz karne hediyeleri - Sayfa 2

Filiz Akın: Rengi yeşildi “İlkokuldayken senelerce iki tekerlekli bisikletin hayalini kurdum. İlkokuldan sonra annem pek paramız olmamasına rağmen ne yapıp edip karne hediyesi olarak bana yeşil bir bisiklet almıştı. Benden büyük bir bisikletti ama düşe kalka binmeyi öğrendim. Çok mutlu olmuştum.”

Ünlülerin unutulmaz karne hediyeleri - Sayfa 3

Derviş Zaim: Hep hediye alınırdı “Çocukluğumda çok karne hediyesi aldım. Çok olduğu için de tam olarak ne olduklarını hatırlamıyorum. O dönem revaçta olan, arzuladığımız oyuncaklar ya da kitaplar olduğuna eminim.”

Ünlülerin unutulmaz karne hediyeleri - Sayfa 4

Meltem Yılmazkaya: Hediyemi kuzenim aldı “Bir gün arkadaşımla onun gitar dersine gittim. 9 yaşındaydım. Dersin hocası ‘Mutlaka enstrüman çalın, enstrüman çalan el asla silah tutamaz’ dedi, çok etkilendim. Birkaç ay para biriktirdim ama bir türlü gitar parası denkleşmedi. Yıl sonu geldiğinde takdir aldığımı öğrenen kuzenim bana gitar almıştı.”