Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlülerden Anneler Günü paylaşımı ! Ebru Şallı...

9 yaşındaki oğlu Pars'ı kısa süre önce kaybeden Ebru Şallı, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajla yürek yaktı. Ünlüler, bu Anneler Günü'nde annelerinin yanında olamadı. İşte sosyal medyadaki mesajları...

Ünlülerden Anneler Günü paylaşımı ! Ebru Şallı... - Sayfa 1

EBRU ŞALLI
 Yeryüzündeki tüm annelerin Anneler Günü kutlu, mutlu olsun. Annelerimin ellerinden öperim. Bugün yanımda olduğunu hissettiren tüm annelerin gözlerinden öperim. Ponçik hep benimle hiç ayrılmayacak... Sadece 9 yıl canlı bir meleğin yaşadığına şahit oldum, yaşamaya devam edecek.

Ünlülerden Anneler Günü paylaşımı ! Ebru Şallı... - Sayfa 2

GANİ MÜJDE
Bir kadına aldığım ilk hediyeydi. Anneler Günü’ydü. Berber çıraklığımdan kazandığım para ancak bir kolonyaya yetmişti. Çok sevinmişti ya da sevinir gibi yapmıştı. Babamdan hediye almaya çok alışkın olmayan Balkan göçmeni annem. Zaten Türkiye'ye gelir gelmez beni doğurmuştu ve ‘bana en büyük hediye sensin’ derdi. Oysa o bana en büyük hediyeymiş. O kolonya kokusu hala burnumda. Anneniz yanınızdaysa sımsıkı sarılın, bırakmayın onu. Kanatları var, uçup gidiyorlar bir zaman...

Ünlülerden Anneler Günü paylaşımı ! Ebru Şallı... - Sayfa 3

PINAR ALTUĞ
Anneler Günü’nde hep bir yanım buruk, annemi özlüyorum çünkü ama dünyanın en güzel kelimesiyle hitap edilme sebebim kucağıma geldiği günden beri de anlamı çok başka.

Ünlülerden Anneler Günü paylaşımı ! Ebru Şallı... - Sayfa 4

KEREM ALIŞIK
KEREM Alışık, 2014 yılında hayatını kaybeden annesi Çolpan İlhan için duygusal bir şiir kaleme aldı. Ünlü oyuncu, Anneler Günü için yazdığı şiirde Çolpan İlhan’a şöyle seslendi: “Canım anneciğim; yine sensiz bir Anneler Günü. Kanlıca’dayım, evin rıhtımında. Sen yoksun. Anne kokan çiçekler var etrafımda. Bir görsen, nasıl da kendini çolpan yıldızı zanneden kuşlar uçuşuyor havada. Sen gidince gökyüzünü bana kapattılar anne, çolpan yıldızına ulaşamıyorum. Ellerini özledim anne, senin o ellerin gibisi yoktur, oğlunun yüreğine yüreğine dokunur. Ben hiçbir yere gidemedim, elinin değdiği yerlerde kaldım anne.”