Anasayfa /  Teknoloji

Ünlü sosyal paylaşım platformu TikTok'a yeni özellik geliyor!

Günümüzün en popüler uygulamalarından biri olan TikTok, birçok kullanıcısının ilgisini çekecek bir gelişmeyle duyuru yaptı.. TikTok Now, geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Tanıtılan bu formatla, kullanıcılar anlık olarak ne yaptıklarını telefonlarının ön ve arka kamerasını aynı anda kullanarak fotoğraf veya 10 saniyelik video çekmelerini sağlayan özellikler geliştirildiği açıklandı.

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2022 22:41

TikTok, sosyal medya kullanıcı sayısı açısında iddialı bir yerde olan Instagram ve aynı şirkete ait olan Facebook’un rakibi olarak görülüyor. Bu rekabette her adımın önemini anlayan TikTok, kullanıcıları için daha iyi uygulama deneyimi kazandırmak için çalışmalar yürütüyor. Bu yeni format ile kullanıcılar daha interaktif videolar üretebilecek. TikTok Now, kullanıcılara bildirim yolu ile tanıtıldı. Ayrıca bu formattaki içerikleri görmek için paylaşımda bulunmaları gerekiyor.

Uygulamanın yeni formatı TikTok blog sayfasında bu ifadeler ile açıklandı;  “TikTok Now, sizi ve arkadaşlarınızı, cihazınızın ön ve arka kamerasını kullanarak o anda ne yaptığınızı yakalamaya davet ediyor. Yaptıklarınızı kolayca paylaşmak için 10 saniyelik bir video veya statik bir fotoğraf çekmeniz için günlük bir istem alacaksınız.”

Yorumlar