Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu hapse mi giriyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin ünlü aşçı ve televizyon sunucusu Somer Sivrioğlu'nun, Beşiktaş'ta bulunan restoranının bakımını ve onarımını yapmadan, kullanmaya ve kullandırmaya devam ettiği iddia edilen bahçe duvarının çökmesi sonucunda 1 kişinin hayatını kaybetmesi ve 1 kişinin de yaralanmasıyla ilgili davanın yargılanmasına başlandı.

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu hapse mi giriyor? - Sayfa 1

Duruşma, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşti ve yapı sahibi olarak yer alan tutuksuz sanıklar Mehmet Levent Kula, Sevinç Kula, Gülay Kula, Sakine Öçal ile tarafların avukatları, duruşmada hazır bulundu.

.

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu hapse mi giriyor? - Sayfa 2

BİLGİM YOKTUR

Duruşmada savunma yapan sanık Mehmet Levent Kula, "Bu mekan tek katlı bir restoran olarak işletilmekteydi. 2020 yılında babamın vefatıyla birlikte miras yoluyla bana miras kalan bir pay oldu" şeklinde ifade verdi.

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu hapse mi giriyor? - Sayfa 3

"Bu mekan, rahmetli dedemin 1979 yılından beri yaptığı bir kira sözleşmesiyle kullanılmaktadır. O tarihten beri aynı kiracı mekanı işletmektedir. İstinat duvarının eskimiş veya yıkılacak durumda olduğunu bilmiyordum"

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu hapse mi giriyor? - Sayfa 4

"Duvarın yapım ve onarım tarihini bilmiyorum. Ölümlü vaka olduğu için üzgünüm ve pişmanım. Beraatımı talep ederim" dedi.