Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında şoke eden iddia! Hayranına otel odasında tecavüz etti

Son günlerde gençlerin yeni gözdesi haline gelen genç popçu Kurtuluş Kuş’un, konser için gittiği Aydın’da İzmirli bir hayranına otel odasında tecavüz ettiği iddia edildi. Şoke eden haberin ayrıntıları...

Ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında şoke  eden iddia! Hayranına otel odasında tecavüz etti - Sayfa 1

Son dönemin popüler isimlerinden Kurtuluş Kuş’un konser için gittiği Aydın’da, hayranı olan bir genç kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Mağdur B.Ö. “Hayatımı karartan bu kişi, adalet önünde hesap verecek” dedi.

Ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında şoke  eden iddia! Hayranına otel odasında tecavüz etti - Sayfa 2

Son günlerde sosyal medyada ve konserlerde gençlerin yeni gözdesi haline gelen genç popçu Kurtuluş Kuş'un, konser için gittiği Aydın'da İzmirli bir hayranına otel odasında tecavüz ettiği iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında şoke  eden iddia! Hayranına otel odasında tecavüz etti - Sayfa 3

"ALKOLLÜ OLMASINDAN YARARLANARAK..."
YeniAsır'dan Fatih ŞEndil'in haberine göre; genç şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunan B.Ö. psikolojik tedavi görürken, yakınlarının kendisine zarar vermemesi için bir saniye bile yanından ayrılmadığı öğrenildi. 

Ünlü şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında şoke  eden iddia! Hayranına otel odasında tecavüz etti - Sayfa 4

Hayranı olduğu Kurtuluş Kuş'la sosyal medya üzerinden iletişim kuran ve daveti üzerine Aydın'a giden 21 yaşındaki genç kız, şarkıcının alkollü olmasından yararlanarak kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.