Anasayfa /  Magazin

Ünlü Oyuncu Gamze Özçelik, Tesettüre Girdi! İşte Gamze Özçelik'in son hali...

Oyuncu Gamze Özçelik tesettüre girdi ve ilk kez bu haliyle bir yardım gecesinde ortaya çıktı, işte ünlü oyuncunun başörtülü ve tesettürlü görüntüleri.

Abone ol
Abone ol 26 Kasım 2018 11:07

Oyuncu Gamze Özçelik tesettüre girdi ve ilk kez bu haliyle bir yardım gecesinde ortaya çıktı, işte ünlü oyuncunun başörtülü ve tesettürlü görüntüleri.

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik sessiz sedasız tesettüre girip tamamen kapandı. Daha önce de başını örtme denemeleri yapan Gamze Özçelik yeni haliyle, Hempa Çocuk Derneğinin düzenlediği ödül töreninde ortaya çıktı. İşte Gamze Özçelik'in ilk kez görüntülenen tesettürlü hali:

Ünlü sanatçı Gamze Özçelik bir süredir manevi bir değişim yaşıyordu. O değişimi instagram hesabına da yansıtan Gamze Özçelik, işi gücü bırakıp iyilik için koşuşturmaya başlamıştı. Dine yönelen Gamze Özçelik instagram hesabından başını kapattığı bir fotoğrafı ile gündeme gelmişti. 'İnşallah bir gün kapanırım' diyen Gamze Özçelik bu arzusuna ulaştı.

Sessiz sedasız bir şekilde tesettüre giren Gamze Özçelik yeni haliyle ilk kez Hempa Çocuk Derneğince düzenlenen "Türkiye Çocuk Hakları ve Duyarlılık Ödülleri" töreninde ortaya çıktı. Çocuk hakları konusunda duyarlı haberlere imza atan medya ve STK temsilcilerine ödüller verilen gecede Gamze Özçelik Umuda Koşanlar Derneği (UMHD) adına ödül aldı. 

Gamze Öçelik 23 Nisan 2017 tarihinde Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta kapanacağının sinyallerini veren şu satırları yazmıştı: "Alemlerin nuru, yolumuzun güneşi Efendimiz, Ya ResulAllah... Sevdan sevdamız, yolun yolumuzdur. Rabbim yolumuzu kolaylaştırsın, ayaklarımızı sabit kılsın. Miraç Kandilimiz hayırlara vesile olsun... Dua edin canlar. Çok istiyorum. Ucunda rızaya bir adım daha yaklaşmak var."

ALLAH İNANCI KALBİMDE : Uğur Pektaş ile evlenip boşandıktan sonra kendini hayır işlerine adayan Gamze Öztürk verdiği bir söyleşide inancıyla ilgili şunları söylemişti: "Her zaman kırılgan, sahtelikten hoşlanmayan, gerçeği arayan bir yapım vardı. Allah inancı kalbime konmuştu çok şükür. Ama sadece ne şekilde inanmam ve uygulamam gerektiğine bu kadar hakim değildim"

NAMAZ KILIYORUM : "Uzun süredir namaz kılıyorum. İman etmiş biri olarak kapanmak farz, Allah'ın emri. Kapanmam gerektiğini biliyorum, bunu inşallah başarabilirim" diyerek tesettür arzusunu dile getirmişti.




Yorumlar