Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü oyuncu İstiklaldeki bombalı saldırıdan kıl payı kurtuldu!

İstiklal Caddesi'nde pazar günü meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili ünlü oyuncu Cansel Elçin'den dikkat çeken açıklama geldi. Saldırı esnasında orada olduğunu söyleyen Elçin, kıl payı kurtulduğunu belirterek, "İstiklal'de hemen yanımızda büyük bir patlama oldu" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu İstiklaldeki bombalı saldırıdan kıl payı kurtuldu! - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Cansel Elçin, Taksim'de geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen hain terör saldırısından son anda kurtulduğu ortaya çıktı. "İstiklal'de hemen yanımızda büyük bir patlama oldu" ifadeleriyle fotoğrafını paylaşan Cansel Elçin, başka bir paylaşımında ise yaralanan vatandaşların arasında, katıldığı etkinlikteki öğrencilerin de olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu İstiklaldeki bombalı saldırıdan kıl payı kurtuldu! - Sayfa 2

Taksim/İstiklal Caddesi'nde yaşanan, 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı hain terör saldırısı tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Ünlü oyuncu İstiklaldeki bombalı saldırıdan kıl payı kurtuldu! - Sayfa 3

PATLAMA SIRASINDA İSTİKLAL CADDESİ'NDEYMİŞ

Ünlü oyuncu Cansel Elçin ise, patlamadan hemen sonra yaptığı paylaşımda olay yerine çok yakın olduğunu dile getirdi.

Saldırıdan kıl payı kurtulan Elçin yaptığı paylaşımda, "İstiklal'de hemen yanımızda büyük bir patlama oldu. Ben iyiyim, umarım can kaybı yoktur" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu İstiklaldeki bombalı saldırıdan kıl payı kurtuldu! - Sayfa 4

"HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

Öğrencileriyle birlikte fotoğrafını da paylaşan Elçin, İstiklal'deki patlamada yaralanan vatandaşlar arasında katıldığı etkinlikteki öğrencilerin de olduğunu söyleyerek "Bu travmayı hep birlikte atlatacağız" dedi.