Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü oyuncu Bahar Şahin'den üzücü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Geçen aylarda Coronavirus'e yakalanınca çekimleri aksatmamak için başrol oynadığı ‘İyi Aile Babası’ dizisinden kendi isteğiyle ayrılan Bahar Şahin, önceki akşam apar topar hastaneye kaldırıldı.

Ünlü oyuncu Bahar Şahin'den üzücü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanması nedeniyle başrol oynayacağı 'İyi Aile Babası' dizisinden ayrılmak zorunda kalan Bahar Şahin, önceki akşam hastaneye kaldırıldı.

Ünlü oyuncu Bahar Şahin'den üzücü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Sayfa 2

AMELİYAT OLACAK

Şahin, karın ağrısı şüphesiyle kaldırıldığı hastanede yapılan testler sonucu korona değil yumurtalıklarından sorun yaşadığı ortaya çıktı. Güzel oyuncu, uygulanan tedavi sonrası bir gece geçirdiği hastaneden taburcu olurken, önümüzde günlerde küçük bir operasyon geçireceği öğrenildi.

Ünlü oyuncu Bahar Şahin'den üzücü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Sayfa 3

CENAN ADIGÜZEL'LE BARIŞTI

Oyuncu Bahar Şahin eski sevgilisi Cenan Adıgüzel'le barıştı. Ayrılığa dayanamayan çift mutlu haberi sosyal medya hesabından sevenlerine duyurdu. Barışma haberini Bahar Şahin Nil Karaibrahimgil'in 'Ben Ona Resmen Aşığım' şarkısı eşliğinde paylaşmıştı.

Ünlü oyuncu Bahar Şahin'den üzücü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı - Sayfa 4

Bahar Şahin ve Cenan Adıgüzel ilişkisine üçüncü şahıs söylentileri bomba gibi düşmüştü. Şahin'in Zalim İstanbul dizisindeki rol arkadaşı Mehmet Ozan Dolunay ile yakınlaştığı iddialarının üzerine Cenan Adıgüzel'in ilişkiye nokta koyduğu konuşulmuştu.