Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü oyuncu açıkladı! Geri dönüyor

Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz, İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programında yeni dizisini resmen açıkladı. Necati Şaşmaz yakında hayranlarıyla buluşacak.

Ünlü oyuncu açıkladı! Geri dönüyor - Sayfa 1

Bir döneme damgasını vuran, Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, yakın zamanda yeni dizisiyle ekranda olacağını duyurdu. Son dönemde ailevi olaylar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Necati Şaşmaz, bir süredir sessizliğini koruyordu.

Ünlü oyuncu açıkladı! Geri dönüyor - Sayfa 2

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programına konuk olarak katılan Necati Şaşmaz bombayı patlattı. Senaryosunun da kendisine ait olduğu dizisinin yakında hazır olacağını ifade eden Şaşmaz'ın bu açıklaması hayranları arasında sevinçle karşılandı. Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar karakteriyle televizyon dünyasına damga vuran Şaşmaz, yakında ekranlarda olacak.

Ünlü oyuncu açıkladı! Geri dönüyor - Sayfa 3

İbo Show'un son bölümüne Melek Mosso, Necati Şaşmaz, Yiğit Mahzuni, Hakan Taşıyan, oryantal Didem ve Şafak Sezer konuk oldu. Senaryosunu kendi yazdığı dizinin bir dijital platformda yayınlanacağını söyleyen Şaşmaz, "Çalışmalarım oluyor, bir platformda sevenlerimle buluşmayı düşünüyorum. Senaryosunu ben yazıyorum" dedi.

Ünlü oyuncu açıkladı! Geri dönüyor - Sayfa 4

BİR SÜRE ÖNCE BOŞANDI

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisinin sona ermesinin ardından sıkıntılı bir döneme girmişti. Eşi Nagehan Kaşıkçı ile uzun süredir ayrı olan ünlü oyuncu, 2021 Mayıs ayında resmen boşanmıştı. İkilinin boşanma davaları sırasında inanılmaz iddialar ortaya atılmış, Nagehan Kaşıkçı Necati Şaşmaz'ın tarikat bağlantıları olduğu iddialarını ortaya atarak çocuklarını istemişti.