Anasayfa /  Güncel

Ünlü isimlerden Güçlü Türkiye için Evet, kampanyasına tam destek!

Rıdvan Dilmen'in sosyal medya üzerinden başlattığı Güçlü Türkiye için Evet kampanyasına ünlülerden destek gelmeye devam ediyor. Tanju Çolak, Gökhan Töre ve Kenan Sofuoğlu'nunda aralarında bulunduğu isimler, Güçlü Türkiye için Evet dedikleri videoları sosyal medya hesaplarından bir bir paylaşıyor. İşte o video...

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2017 03:47

Nisan ayında gerçekleştirilecek olan referandum için ünlü isimler ‘Güçlü bir Türkiye için ‘evet’ demeye devam ediyor! Rıdvan Dilmen, Arda Turan ve Murat Boz gibi isimlerin ardından İbrahim Tatlıses, Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Sofuoğlu’ndan destek geldi. Gökhan Töre, eski futbolcu Tanju Çolak'ın çağrısına yanıt olarak Twitter hesabından paylaştığı videoda, "Tanju ağabey güçlü Türkiye için, vatan için, millet için ben de varım" ifadelerini kullandı.

Milletimiz için

Töre ise Hakan Çalhanoğlu'na çağrı yaptı. Çalhanoğlu da, "Milletimiz için, büyük Türkiyemiz için ben de varım" sözleriyle oyunu açıkladı. İbrahim Tatlıses ise çektiği videoda Güçlü bir Türkiye için ben de varım, sen de var mısın Sibel Can?' diye konuştu.

Ninemle varız!

Sporcu Kenan Sofuoğlu da 104 yaşındaki ninesiyle 'Evet' dedi. 'Büyümekte ve güçlenmekte olan Türkiye için ben ve ninem evet diyoruz' diyerek çağrıda bulundu.

Tanju Çolak, Gökhan Töre ve Kenan Sofuoğlu'nun referandum için Evet dedikleri Video İzle





Kaynak: Akşam







Yorumlar