Anasayfa /  Foto Galeri

Ünlü isimler Altın Kelebek Ödülleri’nden çekiliyorlar! İşte adaylığından çekilen ünlü isimler...

Hürriyet Kelebek'in her sene verdiği televizyon ve müzik ödülleri Altın Kelebek'in bu yıl 48'incisi düzenleniyor. Bu sene Altın Kelebek adaylığından çekilen ünlü isimlerin sayısı bir hayli fazla! İşte adaylığından çekilen ünlü isimler...

Ünlü isimler Altın Kelebek Ödülleri’nden çekiliyorlar! İşte adaylığından çekilen ünlü isimler... - Sayfa 1

 Birçok oyuncu, televizyoncu ve şarkıcı Hürriyet gazetesinin düzenlediği Altın Kelebek yarışmasında, ‘adaylık sisteminin adil olmadığına’ inandıklarını belirterek adaylıktan çekildiklerini duyurdular. İşte o ünlü isimler...

Ünlü isimler Altın Kelebek Ödülleri’nden çekiliyorlar! İşte adaylığından çekilen ünlü isimler... - Sayfa 2

'TÜM SEYİRCİLERİN 53 YILLIK SEVGİSİ HAYATTA ALDIĞIM EN KIYMETLİ ÖDÜLDÜR'

Oyuncu Işıl Yücesoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde açıklanan Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' kategorisinde aday gösterilmişim. Pantene ekibine, Hürriyet Kelebek ailesine ve oylama yapan tüm izleyicilere teşekkür ederim. Adaylık sisteminin doğru bir uygulama ile belirlendiğini düşünmediğim için adaylıktan çekildiğimi belirtmek istiyorum. Tüm seyircilerimizin 53 yıllık sevgisi benim için hayatta aldığım en kıymetli ödüldür. Bu yarışmaya katılmaya hak kazanan tüm genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi. 

Ünlü isimler Altın Kelebek Ödülleri’nden çekiliyorlar! İşte adaylığından çekilen ünlü isimler... - Sayfa 3

'ADAYLIK SEÇİMİNİN ADALETLİ YAPILMADIĞINA İNANIYORUM'

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre oyuncu Vahide Perçin, "Adaylık seçiminin uzun zamandır adaletli yapılmadığına inandığım için adaylıktan çekiliyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü isimler Altın Kelebek Ödülleri’nden çekiliyorlar! İşte adaylığından çekilen ünlü isimler... - Sayfa 4

Adayların eşit şartlarda belirlendiğini düşünmüyorum!
 

Instagram sayfasından yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz hafta açıklanan “Pantene Altın Kelebek” ödüllerinde “En İyi Kadın Şarkıcı & En İyi Şarkı” kategorilerinde aday gösterilmişim. Hürriyet Kelebek ve oylama yapan tüm sevenlerime teşekkür ve saygılarımı sunuyorum. Adaylık Sistemi’ni tamamen yanlış ve eşit bir biçimce belirlendiğini düşünmüyorum. Bu yüzden adaylıktan çekildiğimi bildirmek istiyorum. Tüm sevenlerime, şarkılarım, albümlerin, kariyerim siz sevenlerim benim en büyük ödülüm. Saygu ve sevgilerimle Işın Karaca” ifadelerini kullanan Karaca ödül töreni adaylığından çekildiğini belirtti. 

İşte o paylaşım;