Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Ünal Pala Bodrum'da sürat teknesi ile kaza geçirdi! Ünal Pala kimdir?

Ünal Pala öldü mü neden öldü sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Tanınan iş insanları arasında yer alan inşaat ve akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın yöneticisi olan Ünal Pala, 1970 Ankara doğumluydu. Peki Ünal Pala kimdir neden öldü?

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 11 Temmuz 2022 12:42

Ünal Pala kimdir, öldü mü soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürat teknesinin kayalıklara çarpması sonucu hayatını kaybeden Ankara'nın bilinen iş insanları arasında yer alan Ünal Kaya ve teknede bulunan eşi Evrim Pala hayatını kaybetti. Aynı teknede olan kızları Mina ise yaralı olarak kurtarıldı ve hastaneye kaldırıld.

ÜNAL PALA KİMDİR KAÇ YAŞINDAYDI NEDEN ÖLDÜ?

Ünal Pala 27 Aralık 1970 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Yaklaşık olarak 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmecilği alanlarında faaliyet gösteren holdingin Yönetim Kurulu Başkanı olan Ünal Pala aynı zamanda Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanı olarak da görev yapmaktaydı.

ÜNAL PALA NEDEN ÖLDÜ?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde eşi ve kızının da bulunduğu sürat teknesinin kayalıklara çarpması sonucu Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybederken 12 yaşındaki kızları Mina yaralandı. Olay 10 Temmuz saat 22:00 sularında meydana geldi.

Yorumlar