Anasayfa /  Foto Galeri

Ülke Puanı Son Durum: Türkiye'nin UEFA ülke puanındaki sıralaması

UEFA Ülke Puanı Güncel Durumu: Avrupa'daki temsilcilerimiz başarılı bir performans sergiliyor. Galatasaray, Molde'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başardı. Fenerbahçe ise UEFA Konferans Ligi'nde Twente'yi 1-0 mağlup ederek gruplara adını yazdırdı. Beşiktaş, Dinamo Kiev'i 1-0 yenerek gruplara geçti. Adana Demirspor ise Genk'i 1-0 yense de penaltı atışları sonucu elendi. İşte UEFA Ülke Puanı açısından son gelişmeler...

Ülke Puanı Son Durum: Türkiye'nin UEFA ülke puanındaki sıralaması - Sayfa 1

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi geçerek gruplara adını yazdırdı. Sarı kırmızılılar, Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag'la A Grubu'nda mücadele edecek.

Ülke Puanı Son Durum: Türkiye'nin UEFA ülke puanındaki sıralaması - Sayfa 2

Fenerbahçe ise ilk maçta 5-1'lik galibiyetin ardından Twente deplasmanında mücadele etti.

Ülke Puanı Son Durum: Türkiye'nin UEFA ülke puanındaki sıralaması - Sayfa 3

Sarı lacivertliler, Hollanda'da rakibini 1-0 mağlup ederek UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı başardı. Bu galibiyetin kahramanı ise penaltıdan gol atan Edin Dzeko oldu.

Ülke Puanı Son Durum: Türkiye'nin UEFA ülke puanındaki sıralaması - Sayfa 4

Beşiktaş, 3-2'lik ilk maç sonucunun ardından rövanşta Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaştı. Siyah beyazlılar, taraftarının önünde Vincent Aboubakar'ın golüyle rakibini 1-0 mağlup ederek UEFA Konferans Ligi'nde gruplara katılmayı garantiledi.