Anasayfa /  Foto Galeri

Ukrayna basınından flaş Arda Güler yorumu! 17 yaşındaki çocuk...

UEFA Avrupa Ligi'nde müthiş bir performans gösteren Fenerbahçe, dün akşam Dinamo Kiev'i 2- yendi. Ukrayna basını ise temsilcisinin yenilgisini sert bir dille eleştirdi. İşte detaylar...

Ukrayna basınından flaş Arda Güler yorumu! 17 yaşındaki çocuk... - Sayfa 1

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. ve son maçında Dinamo Kiev'le karşı karşıya geldi. İki takım arasında grupta İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmayı Sarı Lacivertliler 2-1 kazanmıştı. Temsilcimiz; mücadelenin 23. dakikasında Arda Güler'le 1-0 öne geçti. 17 yaşındaki yıldız, böylece Avrupa arenasındaki ilk golünü attı. 45+2'de ise sahneye Willian Arao çıktı. Arda bu kez asisti yaptı, Sambacı kafayı vurdu, Sarı-lacivertli ekip Dinamo Kiev'i 2-0 mağlup etti. 

Ukrayna basınından flaş Arda Güler yorumu! 17 yaşındaki çocuk... - Sayfa 2

Sarı-lacivertli ekibin rahat galibiyeti ve Arda Güler’in müthiş performansı Ukrayna basınında da büyük yankı uyandırdı. Özellikle ülkenin en popüler spor sitelerinden biri olan Sport24, Fenerbahçe yenilgisini ve UEFA Avrupa Ligi'nin 1 puanla tamamlanmasını sert sözlerle eleştirdi.

Ukrayna basınından flaş Arda Güler yorumu! 17 yaşındaki çocuk... - Sayfa 3

Sport24'in 'Fenerbahçe yenilgisiyle Dinamo Avrupa'da tarihi bir utanç yaşadı. 17 yaşındaki çocuk Kievliler'i yerin dibine soktu' başlıklı haberinde şu ifadeler kullanıldı; 'Fenerbahçe'nin sahadaki en büyük problemi Arda Güler oldu. 17 yaşındaki orta saha oyuncusu, zarif tekniğini sergileyerek izleyenlerde heyecan yarattı.

Ukrayna basınından flaş Arda Güler yorumu! 17 yaşındaki çocuk... - Sayfa 4

Valencia, Popov ve Bushchan'ın ceza sahası içinde yaşadığı kargaşadan çıkan top, Arda Güler'in vuruşuyla havalandı ve 'çocuk' tek dokunuşla ağları buldu. Genç Güler, Arao'nun golünde de asist katkısı sağladı.