Anasayfa /  Foto Galeri

Ücretsiz izin desteği ödemeleri bugün başlıyor! Ücretsiz izin maaş desteği şartları neler?

Ücretsiz izin maaş desteği hakkında araştırmalar devam ediyor. Ücretsiz izin maaş desteği ne zaman yatacak, ücretsiz izin maaş desteği ne kadar sorularına cevap aranıyor. Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tüm merak edilenleri yanıtladı. Koronavirüs salgını nedeniyle ücretsiz izne çıkarılan çalışanların faydalanabileceği ücretsiz izin maaş desteği hakkında merak edilenler haberimizde...

Ücretsiz izin desteği ödemeleri bugün başlıyor! Ücretsiz izin maaş desteği şartları neler? - Sayfa 1

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal yardım ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ücretsiz izin desteği ödemeleri bugün başlıyor! Ücretsiz izin maaş desteği şartları neler? - Sayfa 2

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, sosyal yardım ödemeleri için 6 milyonun üzerinde başvuru aldıklarını, 620 bin aileye yardım yapıldığını söyledi. Selçuk, kısa çalışma ödeneğinde ise 2.5 milyon çalışana ödemelerin yapıldığını bildirdi. Selçuk, ücretsiz izinde nakdi yardım ödemelerinin de bugün itibarıyla başlayacağını açıkladı.

Ücretsiz izin desteği ödemeleri bugün başlıyor! Ücretsiz izin maaş desteği şartları neler? - Sayfa 3

ÜCRETSİZ İZİN MAAŞ DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk bugün önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk 'Şu ana kadar başvurularımız 700 bini aştı. Ödemelerini 8 Mayıs'tan itibaren başlatıyoruz.' dedi.

Ücretsiz izin desteği ödemeleri bugün başlıyor! Ücretsiz izin maaş desteği şartları neler? - Sayfa 4

ÜCRETSİZ İZİN MAAŞ DESTEĞİ NE KADAR?

Ücretsiz izin maaş desteği 1170 TL. İşveren isterse işçiyi ücretsiz izne çıkartabilecek bu durumda işçiye günlük 39 lira 24 kuruş ödenecek.