Anasayfa /  Medya /  Dizi

Üç Kız Kardeş yeni sezon 54. Bölümde neler oldu?

19 Eylül Salı akşamı yayınlanan 54. bölüm olan yeni sezonun ilk bölümünde bir çok sorunun cevabı ortaya çıkarken bir çok da yeni soru gündeme geldi. Üç Kız Kardeş yeni sezon 54. Bölümde neler oldu?

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2023 04:31

Üç Kız Kardeş yeni sezon 54. Bölümde neler oldu?

Sadık ve Nesrin’in birlikte geçirdiği trafik kazası üç kız kardeşin hayatları derinden etkiliyor. Sadık ve Nesrin’in birlikte geçirdiği trafik kazasında Nesrin öldü mü?

Üç kız kardeş artık bir selamı dahi birbirlerinden esirgerler hale gelmiştir . Türkan, kızı için kendisini toparlıyor ve Defne'yle yeni bir hayat kuruyor.

Kartal'ın da desteğiyle kendine yeni bir hayat kuran Türkan'ı neler bekliyor? Türkan'ı doğum esnasında yalnız bırakan Somer, Mine'nin peşinden gitmiştir. Mine, Kiraz'ı kaçırırken Somer'e ne oldu? Somer'in hayatı yıllar içinde nasıl değişti? 

Türkan, kayıplarının yarasını Kartal’la beraber sarsada  kendine bile itiraf edemese de kalbi de ruhu da Somer için çarpmaktsdır. Kızıyla beraber İskoçya’da yaşayan Somer, hiç beklenmedik bir anda Türkan’ın kapısını çalar.  Somer'in Kiraz'ı kaçırması ve yıllarca Mine'ye göstermemesi Mine'nin akıl sağlığını yitirmesine neden olur. Mine'yi ziyarete giden Somer, ona Kiraz'ı göstereceğini söyler. Mine, yeniden sağlığına kavuşacak mı? Türkan, yıllar geçse de Somer'i unutabilecek mi?

Tüm bu soruların cevabı Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle cevaplanacak.

Yorumlar