Anasayfa /  Medya /  Dizi

Üç Kız Kardeş 1.Bölüm izle | Üç Kız Kardeş 1.Bölüm Önizleme

Üç Kız Kardeş 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Üç Kız Kardeş 1.Bölüm Önizleme yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölümü 22 Şubat Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2022 22:04

Üç Kız Kardeş 1.Bölüm izle | Üç Kız Kardeş 1.Bölüm Önizleme

Başrollerinde İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Üç Kız Kardeş 1.Bölümde ilk kez ekran da olacak

ÜÇ KIZ KARDEŞ 1.BÖLÜM CANLI İZLE

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Türkan, Dönüş ve Derya kardeşlerin hikayesi başlıyor!

Türkan, Derya ve Dönüş, anneleri Nesrin ve babaları Sadık Kalender’le birlikte Ayvalık’ta sessiz sakin yaşamlarını devam ettirirken, yörenin en zengin ailesi olan Kormanların patroniçesi Rüçhan Korman, Türkan’ın dillere destan güzelliğini duyup oğlu Somer’e gelin olarak almaya karar verir. Bu olay Sadık hariç tüm ailede sevinç içinde karşılanır. Kalender ailesi, sakin hayatlarının son günlerini yaşadıklarını bilmeden düğün hazırlıklarına devam etmektedir. Diğer yandan Derya ve Dönüş üniversite sınavına hazırlanmaktadır. Hayatlarını alt üst edecek ilk darbe kapılarını çaldığında, bununla ilk Nesrin yüzleşir. Sadık’ın erkek kardeşi Fatih yüzünü bile görmediği kızını almak için geri döner. Türkan gösterişli bir düğünle dünya evine girer. Nesrin en azından Türkan’ı yerine yerleştirmenin mutluğunu yaşarken, gözünden bile sakındığı biricik kızını cehennem ateşinin ortasına kendi elleriyle bıraktığını bilmemektedir. Kalender ailesinin kaderi artık geri dönülmeyecek şekilde değişmektedir.

ÜÇ KIZ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar